Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Semmi sem sikerült az életembe...

Semmi sem sikerült az életemben, meg akarok halni?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok. Van egy munkam amit utallok, még sohasem volt olyan amit szerettem volna. Egészségügyi gondjaim vannak, párom sincs. Egy lehangolo faluban elek.
2015. aug. 25. 16:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

valakinek helyre kell tennie téged!

milyen egészségügyi problémád van? én 2 hetente min 2napig vagyok kórházban, mégis életvidám vagyok , de csak 16 éves(!!). Nincs párom, egy unalmas faluban lakom és suliba szeretek menni , és a gyógyszerek teljesen kikészítenek , ezek ellenére SOHA nem mondtam olyat hogy meg akarok halni !

sürgősen keress egy életcélt

2015. aug. 25. 16:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondj fel, és vállalj munkát városban :)
2015. aug. 25. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
43%

Milyen egy lehangoló falu? Nincsennek madarak? Nincsennek fák? Se kert?

Gondolod, ha ekkora lúzer vagy, érdekelni fog bárkit is rajtad kívül, hogy felkötötted magad? Kiröhögnek: úgy kellett a vadbarmának. Több hely van a kocsmában. Ha elérted a harminc évet, ideje lenne felnőnöd, más már 18 éves korban megteszi ezt. A felnőttség egyik jele: nem rinyálunk. Nem azért, mert nincs okunk rinyálni, hanem mert úgyse sajnál senki, legfeljebb az anyukánk, de neki is csak szomorúságot szerzünk ezzel. Gondolod van ember a bolygón, akit érdekel az önsajnálatod? Feleslegesen picsogsz, mert mindenki lesz..rja. Se nőt, se milliós állást nem fogok szerezni neked. Ha nem vagy rá képes, és feltötöd magad, egyvalamit bizonyítasz: működött az evolúció.

2015. aug. 25. 16:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondj fel. Keress máshol állást.

30 évesen legtöbb embernek vannak egészségügyi gondjai. Depresszió ezt elősegíti.

Városban könnyen lehet ismerkedni is.

Én is váltottam. Állást és lakhelyet is. Sokkal jobb újra kezdeni új lendületet találni, mint a régiben haldokolni.

Mocsok nehéz lesz 3-4 hónapig, lehet. De utána sokkal jobb lesz! Fejlesszed magad picit. Regisztrálj a professional pont hu-ra. Keress állásokat. És ha már van hova menni, lépj!

Első váltás a nehéz. Onnan beindulsz majd!

2015. aug. 25. 16:44
 5/6 Kim Bo Mao ***** válasza:
Nem mondom, hogy kövesd a példám, de én "világgá mentem". Nem hosszú ideig, nem is szándékoztam évekig menni, de elindultam mert úgy éreztem meg akarok halni. Mert ha már ott vagy, hogy tényleg megtennéd, akkor már úgyis annyira minden mindegy, miért ne mehetnél világgá. Igen őrültségnek tűnik, de nem nagyobb őrültség az öngyilkosságnál. És lehet, hogy út közben megerősödsz belülről, rájössz dolgokra magaddal kapcsolatban amit addig elnyomott a sok katyvasz a fejedben. Segít elengedned a fölösleges dolgokat, a csalódásokat és a hátráltató dolgokat. Ha esetleg úgy döntenél elindulsz, azért nézz utána, vigyél pár dolgot magaddal nehogy kipurcanj az első napokban.
2015. nov. 13. 14:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azóta ugye élsz még ?
2020. dec. 18. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!