Semmi sem sikerült az életemben, meg akarok halni?
valakinek helyre kell tennie téged!
milyen egészségügyi problémád van? én 2 hetente min 2napig vagyok kórházban, mégis életvidám vagyok , de csak 16 éves(!!). Nincs párom, egy unalmas faluban lakom és suliba szeretek menni , és a gyógyszerek teljesen kikészítenek , ezek ellenére SOHA nem mondtam olyat hogy meg akarok halni !
sürgősen keress egy életcélt
Milyen egy lehangoló falu? Nincsennek madarak? Nincsennek fák? Se kert?
Gondolod, ha ekkora lúzer vagy, érdekelni fog bárkit is rajtad kívül, hogy felkötötted magad? Kiröhögnek: úgy kellett a vadbarmának. Több hely van a kocsmában. Ha elérted a harminc évet, ideje lenne felnőnöd, más már 18 éves korban megteszi ezt. A felnőttség egyik jele: nem rinyálunk. Nem azért, mert nincs okunk rinyálni, hanem mert úgyse sajnál senki, legfeljebb az anyukánk, de neki is csak szomorúságot szerzünk ezzel. Gondolod van ember a bolygón, akit érdekel az önsajnálatod? Feleslegesen picsogsz, mert mindenki lesz..rja. Se nőt, se milliós állást nem fogok szerezni neked. Ha nem vagy rá képes, és feltötöd magad, egyvalamit bizonyítasz: működött az evolúció.
Mondj fel. Keress máshol állást.
30 évesen legtöbb embernek vannak egészségügyi gondjai. Depresszió ezt elősegíti.
Városban könnyen lehet ismerkedni is.
Én is váltottam. Állást és lakhelyet is. Sokkal jobb újra kezdeni új lendületet találni, mint a régiben haldokolni.
Mocsok nehéz lesz 3-4 hónapig, lehet. De utána sokkal jobb lesz! Fejlesszed magad picit. Regisztrálj a professional pont hu-ra. Keress állásokat. És ha már van hova menni, lépj!
Első váltás a nehéz. Onnan beindulsz majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!