Mi a legfurább benned?
Furának születtem egy halom furcsa problémával es rendellenességel. Ennek nagy részét sikerült úgy ahogy orvosolni de csoda hogy még itt vagyok
Az emésztésem külön életet él, halálos ellenség számomra a napfény (kiégeti a retinám még borús időkor is a fény, valamint 3 perc alatt is rákvörösre tudok sülni a napon) az átlaghoz képest fura az izlésem is szinte minden téren.
Keverem iráskor a p, a d, a b és a q betűket. Meg sokszor duplázok is betűket bár elvileg nem vagyok diszgráfiás
Ja és pár pozitívabb dolog: nagyon intuitív vagyok. Kb számomra ismeretlen helyeken is térkép nélkül tájékozódom mert tudom merre kell mennem.
Meg baromi jó a vizuális memóriám. Kreatív vagyok és tudok inspirálni másokat is.
Akaratlanul is elég erőteljesen hatok másokra (bár ezt néha hátrányként élem meg)
Magyarul kissé akadozva beszélek sokszor, angolul viszont sosem fordult elő ilyesmi.
Sokszor eltérő véleményem van alapvető dolgokról, és ezt sokan nem tudják elfogadni.
Spitiruális elképzeléseim is magam alakítottam ki, nem követek semmilyen ismert vallást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!