A nők miért szeretik az izmos pasikat? Ha a nagy izmok nem izgatják fel őket akkor miért tetszenek annyira nekik?
Atletikus legyen,mint pl: [link]
Es tele tetkokkal. Szerintem o nem olyan nagy,de azert eleg tekintelyt parancsolo manapsag. (Lattam eloben.)
Egszeruen tetszik ez a test tipus. Osztonosen vonzz.
N/35
Evolúciós szempontokból a férfiak mindig a legszebb nő szerelmét próbálják elnyerni, ugyanígy vannak ezzel a nők is. Azok a férfiak akik izmosak, erősek, nyilván vonzóbbak, egészségesebbek, jobb génekkel rendelkeznek, így fajfenntartás szempontjából jobbak, mivel nagyon az esély az egészséges utód születésére.
Egyébként szerintem egyértelmű is a válasz a kérdésedre; szebbek, vonzóbbak. Nyilván te is szívesebben járnál egy bikini modell alkatú, vagy esetleg sportosabb lánnyal, mint valakivel, aki túlsúlyos.
Felületes, ez tagadhatatlan, de ilyenek vagyunk mi emberek, hisz belénk van kódolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!