Ha ti milliomosok lennétek akkor megmondátok az összes kis nyomoréknak aki lenézett és lekezelt titeket?
köszönöm a sok bátorító szót, féltem, hogy ezzel valami ellenszenvet keltek a magyarokban, de szerencsére nem ez lett, ennek örülök.
Egyébként régen voltam pszichológusnál segíteni segített valamennyit.
De azóta már kialakult bennem egy bizonyos fokú szociális fóbia és nem tudom, hogy megtudnék-e előtte nyílni.
Igazából eddig nem vettem észre magamon, de a válaszaitok alapján az jön le, hogy eléggé sok a seb amit helyre kellene tenni. Mert ha jól vagyok is bennem van ez a kényszer hogy akkor most jól megmondom nekik. Most már látom mennyire komoly a baj. :(
Hát jóhogy. Sztem instagrammot is csinálnék, ahova mindent felraknék, de úgy tenném, mintha visszafognám magam. Elsősorban a rokonoknak mutatnék be mindent, aztán letiltanám őket, és élvezném az életet.
"Nem mert rögtön a köv kerdes lenne hogy hogyan ertem el. En meg nem akarom segiteni az ilyeneket hogy tanuljanak belölem."
Ez nagyon jó.
"Én elkezdtem megmondani nekik, de csak azt kaptam, hogy jól kiröhögtek. "
De be is bizonyítottad nekik? Éreztesd velük a felsőbbrendűséget keményen, mert ha "csipogsz", akkor nem csoda, ha kiröhögnek.
Persze, jó hogy gyógyulni akarsz, meg a sérelmek fontosak, stb.
De én ha meg is gyógyulnék, akkor is bemutatnék nekik, hogy lássák, mit tettek. Látniuk kell, hogy gátoltak, lehúztak, ömlesztették rám a hülyeségeiket, amikor én "többet értem el" mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!