Ugye egyetértetek ezzel a mondással?
Figyelt kérdés
Az ész van a világon a legigazságosabban elosztva, mindenki meg van róla győződve, hogy neki nagyon sok jutott.2020. okt. 18. 19:10
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek
Mákostészta, krumpliscsík
Van
Döntésképtelen vagyok
Nem tudom, nincs véleményem
Abszolút vodka
Kizárt dolog, mert nem tudom
Nem
36 szavazat
1/10 anonim válasza:
Én inkább azt látom, hogy mennyinek nem jutott!
Itt a gyíkon pl. feltűnően sokan vannak!
2/10 anonim válasza:
Ez úgy van, hogy "neki egy kicsivel több jutott", de mindegy. A szavazásod meg egy ovis szintjén van, bocs.
4/10 anonim válasza:
Jaj, bocsánat, közben rájöttem milyen bunkó vagyok. Nem illik mutogatni.
5/10 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok vele, hogy nekem nem sok jutott, egy sótlan kuka vagyok.
6/10 anonim válasza:
én meg úgy tudom, hogy "mindenki elégedett azzal, amit kapott"
És dobpergés... tatam: egy új mondás: a pénz meg a legigazságtalanabbul van elosztva...
7/10 anonim válasza:
5! egy másik mondás, ismered? a hazug embert hamarabb utolérik
8/10 anonim válasza:
Nem hazudok, miért tenném, nem tudja senki ki vagyok.
9/10 anonim válasza:
A szavazásod alapján könnyedén megállapítható, hogy neked nem sok ész jutott.
10/10 anonim válasza:
Nincs igazságosan elosztva, és inkább a fordítottan arányosság jellemző rá.
Akinek kevés van, azt hiszi, hogy sok van, akinek meg több van, az hülyének érzi magát.
A szavazásból meg hiányolom a "Világbékét". (Mert 9.-12.-ben az osztálychates szavazásoknál volt nálunk egy csomó hülyeség. Plá ne osztálybuli előtt. Pl: Mi kell? Kávé, Bor, Vodka, Világbéke)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!