Mást is idegesít az Alza reklámja?
Figyelt kérdés
Engem annyira irritál kezdetektől az az idióta hang és űrlény, hogy azonnal elkapcsolok máshova vagy lenémítom a tévét, ha meglátom/hallom az Alza reklámot. Rendelni se fogok onnan semmit épp ez miatt. Többi reklámmal nincs bajom.2020. okt. 17. 08:35
11/25 anonim válasza:
Engem annyira nem idegesít. Inkább az idegesít, hogy folyton black friday van náluk, ezért lett is dádá, nem bízom bennük. Amúgy negatív reklám is reklám, mivel már te is foglalkozol vele, a tudatodban van.
12/25 anonim válasza:
Engem is idegesít az a 2000-es évek grafikájú zöld valami. De rendeltem már tőlük.
13/25 anonim válasza:
De idegesít, amúgy drága is más áruházhoz képest.
14/25 anonim válasza:
Mi az istennyila bajotok van a Csőre Gábor hangjával, ti szerencsétlen fotelbefolyt nethuszárok? Akkor a South Parkot se nézzétek, mert ott is fő szinkronhang. Ennyi gyökeret...csak emiatt nem rendel onnan...hogy lehetnek emberek ennyire hülyék...😄
15/25 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy tudták erre rávenni Csőre Gábort. Tudom van az a pénz. De a művészúr nagyon tehetséges, jobb szerepekre érdemes.
16/25 anonim válasza:
14. Én nem emiatt drága, meg egyszer akartam onnan fejszét venni és a postára akarta küldeni nem házhoz. Gagyi. Am nem nézek Sound parkot azt se tudom mi az. Sügér.
17/25 anonim válasza:
Szerintem baromi drága cseh cég inkább az extremedigitalt szerettem de most hogy egyesült az emaggal ugyanannyiba kerül minden. Helyette az arukeresőn 5 csillagos olcsó boltokból rendelek
18/25 anonim válasza:
És amúgy aranyos hangja van de elég idegesítő:)
19/25 anonim válasza:
Én is az árukereső segítségével vásárolok, ott is megjelenik ez az alza, drága a többihez képest. Nem tudom kinek éri meg.
20/25 anonim válasza:
A héten vásároltam. Amit vettem nem volt drága, és másnap már átvehettem az Alzaboxban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!