Mást is idegesít az Alza reklámja?
Figyelt kérdés
Engem annyira irritál kezdetektől az az idióta hang és űrlény, hogy azonnal elkapcsolok máshova vagy lenémítom a tévét, ha meglátom/hallom az Alza reklámot. Rendelni se fogok onnan semmit épp ez miatt. Többi reklámmal nincs bajom.2020. okt. 17. 08:35
1/25 anonim válasza:
Nem rendelsz onnan emiatt? :D
Elég rosszul teszed, mert nagyon korrektek, villámgyorsak és jó cuccok vannak.
De te tudod!
2/25 anonim válasza:
Idegesit engem is valoban. Az árak meg drágâk semmit ne vegyen az ember onnan.
4/25 anonim válasza:
Eleve nem is nézek tévét 10 éve, mert minden idegesít, ami a butítódobozban van.
5/25 anonim válasza:
Mindenhonnan folyik, hogy milyen idegesítő a reklámja, szerintem azért, hogy erről beszéljenek. Én mostanáig nem is láttam, de a sok rinya miatt kíváncsiságból megnéztem youtube-on, szerintem semmi különös.
Amúgy a szokásos szürkeimportos, webshop garanciás nagyra nőtt sufnicég, de sokkal korrektebbek, mint az emag.
7/25 anonim válasza:
Kezdetben tetszett, ma már nem, ha valahol hirtelen a neten felbukkan a keresett tartalom helyett elsőnek...
8/25 anonim válasza:
Nincs tévém és azon is csak a spektrumot nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!