A kollégám mutatott egy fotót a barátnőjéről,aki egy kövér,csúnya nő.Amikor mutatta ezt mondta"Jó csaj mi? Megb@sznád mi? Az ilyenre mit reagálnátok?
Talán az is lehet, hogy hármashoz keresnek partnert.
Vaaaagy csak ekkora tahó. Ez valószínűbb.
Úristen, ki kérdezi már ezt mástól, hogy megbasznád-e a párját? :D Függetlenül attól, hogy néz ki..
Nem tudom, mit mondanék, szerintem nem is mondanék semmit, csak néznék rá, hogy mi a..., hátha észreveszi magát.
Nem csak szivattak? Nekem is mutatott egyszer egy videot az egyik kollegam. A videon egy szep lany furdott dézsában. Neztem a videot, csorgattam a nyalam … a lany eppen a cicijeit maszirozta. Aztán elkezdett felallni :) (nem nekem) hanem a lany kezdett felallni a dézsában. Csurgott le a hab a testen. Tok szep hasa volt, koldokekszer meg minden … na de nini, mi kandikal ki? Futyije volt a lánynak … nekem felakadtak a szemeim, a kollegam meg a foldon fekve rohogott.
Lehet teged is csak szivattak.
Aki ilyen alpári, kultúrálatlan kédést tesz fel, mint valami iskolázatlan tanyáról szabadult vadparaszt, ráadásul a saját párjáról, azt én válaszra sem méltatnám, hogy őszinte legyek.
Férfi létemre én is csodálkozok azon, hogy egyes "férfitársak" mennyire farokagyú gorillák tudnak lenni, akik a maradék eszüket is a gatyájukban hordják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!