Ha valakinek ez a profilképe, mit feltételezel belőle?
Mi van egyáltalán a képen, mi ez a testtartás, arckifejezés?
Mi a benyomásod, milyen véleményed van róla?
Ja, és hogy mit feltételezek belőle?
Ő... Hát ennyiből nem sokat. De legalább nem tűnik pucsycsücsöry plázacicának.
Mi van egyáltalán a képen?
A háttér egy magaslatról készült, a hölgy alatt egy város terül el, felette az éggel, vagy csak az eget életlenítették mesterségesen, és maga a kép f2 vagy 3-mmon készült, vagy az egyész háttér utólag lett életlenítve, de ezt kétlem.
A kép bár a természetesség hatását akarja kelteni, de beálított póz, de annak igényes.
A csajról mást nem tudok feltételezni, csak hogy a minimálisnál több igényessége van ha profilképről van szó, és van valamennyi stílusa.
Jah és naplemente után készülhetett közvetlen szemből vakuzva.
Nem profi megoldás, de jól kiemeli a csajt.
Ügyes.
Ja, hogy valami sérelmed van?
Az az első benyomásom így kép alapján, hogy egy intelligens, igényes lányról lehet szó.
A kérdezőről pedig az, hogy kisebbségi komplexusos, rosszindulatú személy, aki nagyon nincs megelégedve önmagával, ezért mások szidásával próbál enyhíteni a sikertelenségén.
Nem, valojaban en vagyok rajta es valoban csak elkapott pillanat. Csak kicsit fura az egesz, de ezen a legbaratsagosabbak a markans vonasaim, azert kerdeztem rá,h ugy egeszeben mi jon le..+ az eg nem azt a szint adta ki, mint a valosagban. Vaku vegett az egeszet nem tudtam vilagosítani, igy inkabb lehuztam a szineket, ami megintcsak "mermé?
#13-14? Kepreszlet szíproblémat csak photoshoppal tudnék megoldani a jövőben?
#18-as vagyok.
Ha te vagy rajta, akkor ne vedd magadra a kérdezőről írt benyomásomat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!