Jo és rosz értelemben mi a véleményetek az uncsimrol?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok meg nm volt barátom.multkor egy nagyon rendes fiú meg van mindene szeretne velem járni.elmondtam tapintatosan hogy nem tetszik hiába rendes de egyer ha nem nem2020. okt. 13. 17:43
1/13 A kérdező kommentje:
Pedig öse fiatalab 16 éves neki se volt pasia és mintha rá akkar a verni hogy járhak vele el kézi magyarázni ö 17 évesen barátya lenni mer nekkem mir nics meg azt hiszi nekkem soha nem kel.Én mondtam neki ilyet nem mondtam csak nem akadt olyan akki tetszik inenstöl rá teritetem a szot neki mir nincs barátya az mingya mert senkinek nem kel hogy csak zárja le a témát mikor rola vam szo okkos
2020. okt. 13. 17:52
2/13 anonim válasza:
Most akkor fuss neki magyarul is.
3/13 A kérdező kommentje:
Tudom mert ismerem micsoda primadona ahogy aztis hogy olvadoznak érte a pasik ö is tisztába van vele csak ö olyan hogy Mindenkit ki tud beszélni okkos ügyes rafinált csinos szeretem hogy ilyen fugetlen es ügyes es irigylem is
2020. okt. 13. 17:55
4/13 anonim válasza:
Egy troll lennél? Ha mégsem, gondolom kibaxtak az iskolából.
5/13 A kérdező kommentje:
Szerintetek miért téríti a témát ha rola van szo?
Hogy csinálya ilyen ügyesen mi lehet a módszere?
2020. okt. 13. 18:04
6/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok trol normális komentelö vagyok vanak helyesírási hibáim van hogy nem köll fogalmazok meg valmait nem vagyok tökéletes legyszives ne szekályatok miatta
2020. okt. 13. 18:06
8/13 anonim válasza:
Nem értem a kérdést, ezt a katyvaszt meg nem kezdem el kibogozni, bocs.Sorry
9/13 anonim válasza:
Szívesen elolvasom a későbbiekben, hogy mit szerettél volna kérdezni, de előbb le kellene tenned egy sikeres magyar alapfokú nyelvvizsgát!
10/13 A kérdező kommentje:
Najoo el mondom hogy ércsétek.amikor rólam van a téma hogy nics barátom megvet az uncsim mert neki ilyen korában lenne pedig csak 1 ével fiatalab
2020. okt. 14. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!