Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek "menő" ha egy...

Szerintetek "menő" ha egy tinilány minden mondatában ronda szavakat használ?

Figyelt kérdés

Reggel mikor jövök dolgozni busszal, jönnek középiskolás lányok is. Van egy lány aki folyamatosan csúnyán beszél általános dolgokról is. A suli a témája állandóan, ma is végighallgattam az alábbi mondatokat; "fszom boldogságról kellett írni, mit lehet írni erről a fszságról, ó hogy nyomorodna meg a tanár, olyan nyomorékul diktál, ki a fszom tudja ezt, bmeg pedig a rövid levelet megírtam, úgy felbszott a tanár stb". Nincs mondat, hogy ezek a szavak kimaradjanak. Szoktam látni, mindig ő "nyomul" mindenkire, az ismerősei gyakran messzebb ülnek tőle, és másik ajtónál szállnak le.

Nem is csodálom. Hallgatni is kínos, pedig én sem vagyok öreg, még csak 2 éve dolgozok. Egyetemen sem beszéltek így folyamatosan az emberek.

Vagy ez menő manapság az iskolások körében?

2020. okt. 13. 07:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem menő, csak roppant vagánynak hiszi ettől magát és szerintem is undorító. Majd leszokik róla, mikorra megjön az esze.
2020. okt. 13. 08:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem közönséges és gusztustalan. De én is gyakran hallom a tizenéveseket irdatlan mocskosul pofázni.
2020. okt. 13. 08:11
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Bevallom néha nekem is kicsúszik a számond,de azért nem ilyen vagyok!

"Szoktam látni, mindig ő "nyomul" mindenkire, az ismerősei gyakran messzebb ülnek tőle, és másik ajtónál szállnak le."

látod,meg van ennek az eredménye.

2020. okt. 13. 08:15
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem fiu es lany kerdes … mindenkinel ellenszenves az alpari viselkedes.
2020. okt. 13. 08:17
 5/10 A kérdező kommentje:

2 éve ő is ezzel a busszal jár naponta, mindig így beszélt. Most végzős.

Amúgy mindenkinek elhagyja néha csúnya szó a száját, ha ideges pl. Nem is ez a gond. Viszont neki egy mondata sincs, hogy ne mondana valami ilyet. Ráadásul a szövegkörnyezetbe sem illik. Mint ahogy ma is magyarázta, hogy a "fszom boldogságról" kellett írni...

Azt hittem csak nekem zavaró ez, de làtom egy véleményen vagyunk.

2020. okt. 13. 08:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose tetszett az efféle viselkedés, akkor sem, amikor tini fiú voltam.
2020. okt. 13. 08:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szomorú az, hogy idősebb nők is keménynek, vagánynak hiszik ezt a ronda beszédet.
2020. okt. 13. 08:55
 8/10 anonim ***** válasza:
84%
Én is ismertem ilyen lányt. Az volt a legborzasztóbb benne, hogy még ő nézett le és azt mondta rám, hogy nőies vagyok férfiként. Mert nem folyik a trágyalé a számból, mint neki!
2020. okt. 13. 09:50
 9/10 anonim ***** válasza:
71%

Nőtől, férfitól, fiataltól, időstől is nagyon alja, primitív, gáz, proli dolog így beszélni.

Nem azt mondom, egy-egy káromkodás kicsúszhat bárkinek, de ezek a koplexusus kislányok nagyon trógerek.

2020. okt. 13. 10:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a benyomásom, hogy észre sem veszik, olyan mélyen beléjük rögzült.

Mert pl. egyszer gondoltam egyet és amikor hallottam, hogy a közelemben tinilányok irtó káromkodva beszélgetnek egymással, elővettem a telefonomat és úgy csináltam, mintha beszélgetnék valakivel. Belekezdtem:

"B*** meg, Szia Peti! Mi újság B*** meg? Képzeld B*** meg, a Dáviddal ma moziba megyünk B*** meg, aztán hallod B*** meg, megyünk a mekibe, meg hétvégén B*** meg, lehet megyünk a lovardába B*** meg. Na, most le kell tennem B*** meg, de akkor veled meg majd hétvégén irány a klub B*** meg! Vigyázz magadra B*** meg! Na csá!"

Eredmény? A lányok, akiknek hihetetlenül mocskos volt a szájuk, még ők néztek rám úgy, mintha egy trágyakupac lettem volna! Erre én nekik: Mi van? Azt hittem, menő dolog ezerrel káromkodni. A ti szátok is az előbb olyan volt, mint a szennyvízcsatorna. Erre ők: Kikérik maguknak, ők soha nem káromkodnak. (pedig szó szerint minden negyedik szavuk az volt)

2020. okt. 13. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!