Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megéri raszta hajat csináltatn...

Megéri raszta hajat csináltatnom? Raszták vélemény?

Figyelt kérdés
Borzasztó göndör a hajam, ha 1 nap eltelik hajmosás után, úgy begöndörödik, hogy kilóg egyenesen a fejem mind2 oldaláról, és az tényleg bohócos

2020. okt. 12. 20:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Bocs srácok ha valakit felhergeltem
2020. okt. 13. 06:41
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem senkit nem hergeltél fel.
2020. okt. 13. 15:44
 13/15 A kérdező kommentje:

Akkor nem kell "méregetni" a másikat

Ki a nagyobb puncimágnes, meg a fogyasztó:D

2020. okt. 15. 12:49
 14/15 anonim válasza:
63%
Hihetetlen milyen agymosott hülye gondolkodás ez a: ‘ raszta kinézetű ember-egyenlő igénytelenség’ dolog. Sokkal de sokkal több igénytelen, büdös, ostoba emberrel találkoztam már akiknek mind nem raszta haja volt. Teljesen mindegy milyen valakinek a frizurája ha az illető igénytelen azt nem a haj határozza meg. Van egy nagyon jó barátom, neki 4 éve derékig érő festett raszta haja van és nem hogy nem büdös hanem mindig illatos. Aki ad magára az mindenhol tiszta! És az is nagy baromság h tönkre teszi a fejbőrt, mert épp ellenkezőleg! Gondolkodjatok már! A fejbőr folyamatosan szellőzik és egy nagyon is egészséges öntisztító folyamat indul el azzal ha a fej nincs folyamatosan 3naponta vegyszerrel mosva. Bár hiába írok bármit úgyis a nem raszta haj viselők jobban tudnak mindent nem igaz?? Ti aztán pont tudjátok mivel jár, hogyan készül stb....
2021. jan. 2. 23:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Utolsót kedvelem
2021. jan. 3. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!