Megéri raszta hajat csináltatnom? Raszták vélemény?
Figyelt kérdés
Borzasztó göndör a hajam, ha 1 nap eltelik hajmosás után, úgy begöndörödik, hogy kilóg egyenesen a fejem mind2 oldaláról, és az tényleg bohócos2020. okt. 12. 20:23
2/15 anonim válasza:
A raszta büdös.
Már önmagában esztétikailag is, ha meglátok egy rasztát, rögtön az jut eszembe hogy ez egy büdös ember lehet, és valóban azok.
3/15 anonim válasza:
Tényleg büdi.Egyik kollégáknak évekig volt, ha megázott, büdös ázott kutyaszaga volt.
4/15 anonim válasza:
Szetcseszi a fejborod, szerintem nem eri meg
6/15 anonim válasza:
Ismerosom nagyon gondor haja magatol berasztasodott, csak mert nem balzsamozta meg mosason kivul mast nem csinalt. Par ev mulva filc-szeru darabok estek le a hajabol, es vegul leborotvalta, mert kiderult, foltosan kopaszodott.
Viszont jamaicai rasztahajuak kozeleben soha nem ereztem budoset.
7/15 anonim válasza:
Welcome to FBI watchlist! who is selling the weed and where does he live?
8/15 anonim válasza:
Az ápolt, igényes, behorgolt és mosott rasztával nincs gond, az tuti nem büdös. Viszont az emberek jó 75-80%a szerint full igénytelen, drogos semmirekellőnek néz. Szóval jól kell bírni a kritikát és a beszólásokat.
9/15 anonim válasza:
Nem véletlen, mert a 99%-uk olyan füvet szív,aminek olyan jó minősége van,hogy az kegyetlen. Illegálba...Nem lennének képesek kimenni amsterdamba,ott lakni,ott dolgozni, és normálisat venni bárhol. Odáig már nem jutnak el ezek a tizenéves "drógóós" gyilikik,mer ennek olyan dropja van fúú tesó de beálltunk...
10/15 anonim válasza:
Nekem van raszta ismerősöm sose éreztem büdösnek a haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!