Magyarországon az állampolgárok, azért nem merik kinyitni a buszon az ablakot, mert olyankor mindenki őket bámulja?
Figyelt kérdés
Vagy ha esetleg nem *sikerülne* nekik kinyitni, akkor nehogy az legyen hogy beégnek mások előtt?
Egyébként ez nem egyenlő az autizmussal is egy picit, bármint az enyhébb változatával, hogy ha valaki e módon cselekszik?
2020. okt. 11. 21:34
11/15 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=kfHjOqJEYHg
10-es ne legyél benne biztos!
12/15 anonim válasza:
Ruszki videó, meglehet, preparált szituáció.
Gondolom, később a nő beragasztja az ablakot, a koma meg kalapáccsal utat nyit a levegőnek...
13/15 anonim válasza:
#9: Én az ilyennel közölni szoktam, hogy akkor húzzon haza, zárkózzon be és ki se mozduljon, mert véletlenül még levegő éri (és nem a pimasz tini vagy fiatal huszonéves picsu vagyok, hanem 50+ nő). Én a klímát sem bírom ráadásul, mert attól max. hideg lesz, friss levegő nem igazán.
14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó
Egyetértünk
2020. okt. 13. 06:41
15/15 anonim válasza:
#9 és #10,
Nem gondoljátok, hogy a "ny....r" kifejezés helyett akadna kevésbé sértő megfogalmazás is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!