Azonosítani a neveket az ismerősökkel?
Figyelt kérdés
Például nekem van több Anett nevű ismerősöm, akikkel csupa rossz tapasztalatom van, ezért mondjuk soha nem adnám majd a gyerekemnek ezt a keresztnevet.2020. okt. 11. 20:30
1/7 anonim válasza:
Tudom, hogy nem szép dolog, de én is így vagyok egy névvel.
2/7 anonim válasza:
Én a Kamilla névvel vagyok így. Alapvetően tetszik, de csak idióta Kamillákat ismerek, kivétel nélkül. Soha nem adnám.
3/7 anonim válasza:
Teljesen természetes, hogyha egy illető nem szimpatikus, akkor a neve sem lesz a kedvencem, óhatatlanul befolyásoló tényező.
4/7 anonim válasza:
Én a Krisztina nevet nem adnám ez miatt.
5/7 anonim válasza:
Én ismerek Noémit, maga a név nem csúnya, de csak nyomorult nőket ismerek ilyen névvel.
Van még egy pár ilyen név, amivel így vagyok.
6/7 anonim válasza:
Nekem az Attila olyan, hogy nagyon szép név, József Attilát is imádom, viszont csak 1 normális Attilát ismerek a többi mind kattos egy kicsit, így nem adnám
7/7 anonim válasza:
Én a Lillával vagyok így.
Tetszik, de ismertem egy beképzelt, bunkó nőt ezzel a névvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!