Hogy szabadulhatnék meg a túl erős igazságérzetemtől?
@13:16
Attól hogy néha bizonyos boltban számla nélkül vásárol az ember, nem fog becsődölni az álam. A különböző kiadók is ugyan úgy fürdeni fognak a csillió dolláros vagyonukban, attól hogy léteznek kalóz letöltések.
Gondolom ilyenekre gondolsz.
Ezt akarod olyan szembe helyezni olyan dolgokkal, amik egyszerű emberek tömegeinek a nyomorát okozzák?
Én nem akarok "szembe helyezni" semmit, az biztos fájna :)
Szóval a kis disznóság nem disznóság? Csak a nagy? A kis csalás se csalás igazából, csak a nagy? :) Én nem azt mondom, hogy a nagyobb hibák nem minősítő körülmények, hanem csak azt, hogy ezeket a hibákat mindannyian elkövetjük, csak piciben. Igen, pl a számlaadás is ilyen, szemet hunyunk felette, mert senkinek nem ártunk vele. Így van. De olyanért ne legyen már olyan fene nagy az az igazságérzet, amit én is elkövetek (csak kicsibe, ugye). Én csak ennyit akartam elmondani neked, mintegy megoldásként, hogy hátha sikerül közömbösebb lenni. Ne edd magad, magyarul, úgyse tudsz rajta változtatni.
Másrészről tudod ugye, hogy "a korrupció az, amiből téged kihagynak?" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!