Meg szoktátok beszélni otthon, hogy pl ismerősnek milyen a lakása?
Figyelt kérdés
Pl voltam a lányom egyik osztálytársánál, szép új építésű nagy lakásuk van, pár éves kocsijuk, a gyerek szülei kb 15 évvel idősebbek nálunk (én 28 vagyok, a feleségem 26), én elmeséltem a feleségemnek, hogy milyen szép lakásuk van, fullos bútorokkal, nagy terasszal stb, ma meg nálunk volt az osztálytársa játszani, apukája jött érte, de ő ilyeneket nem tudna mesélni otthon, mert nekünk egy panel lakásunk van, 2 nagy szobás, erkélyes ez is, de az övékéhez képest lepukkant, meg a ház is csúnya, a lépcsőház is szakadt... Ablakokat tavaly cseréltettem meg csináltunk egy kisebb felújítást is, de akkor sem olyan szép lakás, és a kocsink is 16 éves.2020. okt. 10. 20:14
2/8 anonim válasza:
Szerintem ez csak téged frusztrált, majd 15 év múlva amikor jobban álltok nem lesz ilyen problémád.
3/8 anonim válasza:
Magamból kiindulva inkább arra figyelnék, hogy a két gyerek hogy jön ki egymással, örülnék, hogy barátkoznak és van lehetőségük összejárni.
Ne feszülj a témán.
4/8 anonim válasza:
Ha részletekbe menően nem is, de az emberek többségénél szóbajön. Főleg ha gyerekről van szó, nem mindegy hol és milyen körülmények közt van. A véleménykifejezés és részletezés már csak részletkérdés. Ha rend van és tisztaság, nem rohangál a csótány a falon fölösleges ezen agyalnod. Van más barátjuk, ismerősük, családtagjuk is aki régebbi panelban él és hacsak nem prolik nem okoz ez problémát.
5/8 anonim válasza:
Megbeszéljük, de csak érdekességképpen és kíváncsiságból, nem olyan csámcsogós, "bezzeg nekik ez meg az van" módon. És nincs kisebbségi érzésünk mikor valakinek szebb meg jobb a lakása mint a miénk.
6/8 anonim válasza:
Hu mennyi gyonyoruszepen szervezett szep eletet lattam mar kipukkanni mint egy szappanbuborek ... amúgy sem tudhatod mennyi hitel van meg hatra ... mindennek megvan a maga ara ... ne masokhoz merd magad.
Nem kell high-tech okoslakasban elni, hogy szep es rendes otthonod legyen.
7/8 anonim válasza:
Megnyugtatlak ... mire lecseréled az autódat ujra, a most irigyelt auto lesz tobbeves es a tied lesz uj :)
8/8 anonim válasza:
Te irigykedve nezted, es vetted leltarba, milyuk van. De most ennek az apukanak szerinted mi tunne fel, es miert erezne szukseget, hogy otthon felidezze a magyar valosagot, amit latott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!