Csak én tapasztaltam eddig hogy a rossman,dm üzleteiben úgy vizslatnak a biztonsági örök mintha minimum terrorista lennél?xD konkrétan emveszi a kedvem a vasárlástol! Ma is vásároltam a rossmanban és úgy nézett hogy majdnem inkább elmentem a pultol.
Velem is ezt csinálta... Sőt gimis koromban volt, hogy nem engedett távozni, még vissza nem nézte a kamerát, ezért 9 évig csak a Dm-be mentem, mert otthagyok több tízezret erre tolvajnak kezelnek és belelihegnek a nyakadba...
Tegnap mentem be 9 év után először, ugyanez volt... Jött, beállt mögém, figyelt, egyszerűen annyira elegem lett, hogy lekaptam az elsőt és eljöttem, nem is azt akartam, de nem mertem visszavinni...
MINDEKÖZBEN az ajtó m,eg besípolt, igen SÍPOLT (mert mindenen van), a tolvajok meglépek, mert ő az én nyakamban lihegett. Nem is érdekelte, simán elsétáltak. A pénztáros jött hozzá sírva, ez meg "ilyen máskor is van, maszk miatt úgy sem lesz meg". Talán az igazi tolvajjal kellene foglalkozni és lekapcsolni, nem az emberek nyakában lihegni és nem hagyni vásárolni....
Azt hiszem soha többet, ha nem kevés pénzt ott hagy az ember, akkor legalább ne szaros tolvajnak kezeljék a pénze miatt, azt aki soha nem lopott semmit és csak vásárolni szeretett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!