Szerintetek mi járhatott a Word Trade center robbantó terroristáknak az elméjében mielőtt belementek a gépbe a felhőkarcolóba??
Szerintem Allah Akbar
Általában ha az araboknak sikerélményük van, mindegyik ezt mondja kivétel nélkül
Azért van ez, mert szerintük minél több embert ölnek meg, annál több szolgájuk lesz a túlvilágon.
Szal ez kb olyan, mint most a négerek, akik lopják az ingyen iPhone-t meg Nike AirMax-eket.:D
Ezek totál agymosottak voltak. Mint anno az SS tagjai, vagy Jonestown-ban néhány ember, esetleg pár KGB-s, vagy KKK tag, bármit lehetne mondani. Ez is szekta-szerű volt: egy vallás elkülöünített, állatias változata, ami már terroral "akarta terjeszteni az igéjüket". Nagy elb..ott hazug dolog az egész, legalábbis nekem nagyon bűzlik, de nyilván ezt csak hozzáfűztem.
Az járt a fejükben, amit belevertek. Semmi több. Olvass a Hitlerjugendről, vagy egyéb szélsőséges politikai ideológiához köthető ifjúsági szervezetről mondjuk, és megérted.
Ezek meg sem kérdőjelezik, hogy helyes vagy nem helyes, olyan fanatikusok mint a katonák amikor parancsot kell teljesiteni
Gyerekkoruk óta az iszlámban nőnek fel és ha egy szent ügyért áldozzák fel az életüket (jelen esetben a WTC lerombolása) akkor a mennybe kerülnek az iszlám szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!