Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van embereknek szüksége...

Miért van embereknek szüksége ilyen luxusra?

2020. okt. 7. 23:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%

Mert megtehetik és ez nekik nem akkora luxus. Ez az a kategória, amikor te veszel 20 milláért egy szép házat. Na, nekik kb. olyan szintű.

Amúgy bevallom, hogyha milliárdos lennék, én is vennék egy nagyobb birtokot. Nem lenne csicsás, nem lenne medence, minimalista lenne az egész, de nyugodtan lennék és lenne helyem mindennek, amit akarok.

2020. okt. 7. 23:31
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a luxusvillákat tipikusan kiadják kőgazdag embereknek. Maga a tulajdonos is max. pihenésre használja, tehát nem ott él.
2020. okt. 7. 23:37
 3/14 A kérdező kommentje:

1/

Ennyi erővel bármit megtehetsz de azt nem muszáj meg is tenni.Például ha meg tehetem,hogy meg gyilkolok valakit attól még nem muszáj megtennem.

2020. okt. 7. 23:41
 4/14 A kérdező kommentje:

2/

Ez most elméletileg eladó,de valami olyat mondta két felnőtt és a gyerekek éltek benne.

2020. okt. 7. 23:42
 5/14 anonim ***** válasza:
98%

3

Azért nem lehetsz ennyire idióta, hogy nem fogod fel a gyilkosság meg egy vásárlás között a különbséget

2020. okt. 7. 23:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#3: Nem igazán értem, hogy ezzel mire célzol. Leírtam, hogy másnak nem annyira luxus. Ebből, mégis hogy hoztad ki, hogy bármit meglehet tenni, de nem muszáj megtenni? Sehol, egyikünk sem írta, hogy muszáj ilyet vennie bárkinek is. Sőt, még a milliárdosok sem mondják egymásnak, hogy "héééteee, neked is ilyen házat kell ám venned".
2020. okt. 7. 23:49
 7/14 A kérdező kommentje:

5/

Ez csak egy sarkított példa volt arra utalva ha valaki arra vágyik azt is megteheti de nincs értelme.

2020. okt. 7. 23:56
 8/14 A kérdező kommentje:

6/

Mivel sokan azt mondják ha valaki megteheti miért ne tenné meg ,arra akartam utalni ha valamit megtehetek attól még nem biztos,hogy meg kell tenni.

2020. okt. 7. 23:57
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
#8: A kettő nem ugyanazt jelenti. A megteheti nem egyenlő a meg kell tennivel.
2020. okt. 8. 00:04
 10/14 anonim ***** válasza:
84%

Nincs szüksége senkinek erre, csak szeretné. Hogy neked miért a gyilkosság a következő lépés, arról érdekes lenne megnézni egy terápiás ülést.

Van, aki luxusautóra vágyik, más luxusutazásra, van, aki egy drága számítógépre, van, aki könyvtárra, van, aki jó kajákra... ne öldökölj egyből, weirdo.

2020. okt. 8. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!