Hogyan hozzam helyre a személyiségemet?
Nem tudom elengedni magam a munkahelyen, nem tudok nevetni, hülyéskedni mint a többiek. Mindig komoly vagyok, nincs humorérzékem. Munkahelyen kivül 1-2 közeli barátommal teljesen más.Nagyon zárkózott személy vagyok főleg több ember előtt,hatalmas önbizalomhiánnyal.Szeretem ha emberek vesznek körül, de csak akkor ha nem szekálnak a személyiségem miatt.Mert legjobban az ilyen személyekre szállnak rá.
Ha leoltanak vagy poénkodnak velem, nem tudok visszaszólni és legbelül túlreagálom és megsért (régen nagyon sokat bántalmaztak suliban fizikailag és lelkileg is a személyiségem miatt, sok évig minden nap). Lehetek agresszív és egy kicsit meglök valaki poénból, én felhúzom magam és megütöm. Valszeg azért mert úgy érzem elég volt a régi iskolai bántalmazásból, nem aláthatnak meg újra. Lehet hogy ez a lelki sérülés még mindig megvan és ezért sem lehet velem poénkodni. A szüleim is ilyenek voltak, lehet hogy ezt örököltem és változni nem tudok? Sportolás kizárt. Van társaságom de sokszor ott is zárkózott vagyok de elfogadnak, viszont én nem szeretem magamat ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!