Miért kell a fiatal lányok 90%-ának így affektálnia?
Megszerettem volna nézni ezt a videót, de szörnyű a stílusa a kishölgynek. Miért van ennyi “ ripacskodó” hölgy mostanában? Rengetegszer hallom például tömegközlekedéssel közlekedve, az utcán sétálva, plázában vásárolás közben , vagy csak a buszmegállóban, hogy így beszélnek egymással. Süt róla a nagyképűség és a “kihaénnem” hozzáállás. Nagyon nem szimpatikus. Van olyan aki szerint ez egy kellemes vonás?
Videó: [link]
Nem inkább a videók tartalmával van gondotok, mint az affektálással? Az első videókban ruhákat mutogatnak talán kicsit beképzelten, az utolsóban a lány mindenkit leszól. A pozitív példa pedig filmekről magyaráz, de engem például az ő beszédstílusa zavar, mintha direkt próbálna máshogy beszélni. Az egyetemen sok lány használ magas hangot, de közben egyikkel arról diskuráltunk, mivel nyert az OKTV-n, semmi zavaró nincs benne, ha a téma normális, és a hangulat is, szóval nem lenéző, stb.
Nem vagyok annyira jártas a magyar youtubeon, szóval a normál téma - affektálásra csak ázsiai példát tudok:
Tinikorban az affektálásnak, visongásnak, hangosabban történő "társaságában lévő másik lánynak odaszólásnak" sok esetben a "fiúk figyelmének a felkeltése" a célja.
Tipikusak (szerintem) az ilyen "ajj má/ne mááá, most mééér csinálóóód?" mondatok, rendkívül nagy hangsúlyváltoztatással fűszerezve és emelt hangerővel előadva.
A videók tartalma nem érdekel, ezért nem írtam róluk.
Szerintem meredek ezek alapján bárkit személyiségzavarosnak vagy bármilyen pszichés betegnek minősíteni, pláne laikusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!