Hogy lehet együtt élni egy olyan emberrel, aki évek óta MINDEN NAP felemlegeti kisebb-nagyobb hibáidat, rossz döntéseidet?
Több témakör van, amik a cinikus beszólások és piszkálódások tárgya. Mondjuk 10 témából 6-8 biztos elöjön évek óta és tényleg minden nap. Ráadásul olyan dolgok, amik a jelen közvetlen életünket nem is érintik, tehát normális ember már simán túl lépett volna rajtuk. Nagyon kimerítö így a kapcsolat.
Még mielőtt az lenne a javaslat, hogy beszéljük meg, jelzem, képtelenség. Illetve én elmondhatom akárhányszor, hogy ez meg ez rossz nekem, 1 perc múlva ugyanúgy folytatódik minden.
Ő kicsoda? Házastárs, rokon?
Én nem szenvednék ezzel, ha végképp nem lehet rá hatni, akkor lelépnék.
Párom, 3 éve vagyunk együtt. Nem élünk együtt.
Már idösebb vagyok, túl a 40-en és őszintén kissé félek, hogy nem találnék mást és egyedül maradok öregségemre. Ebben a korban már nem dobálódzik ugy az ember a kapcsokatokkal, mit huszon évesen.
De most hétvégén eléggé kiborultam és komolyan fontolóra vettem a szakítás lehetőségét.
"kissé félek, hogy nem találnék mást és egyedül maradok öregségemre"
Pontosan ilyenek alakulnak ki az emberben ilyenek mellett.
Te mar nem vagy tünetmentes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!