Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Gáz az ha az iskolában 11.-es...

Gáz az ha az iskolában 11.-es fiúként valami fejlesztő foglalkozásra kell járnom heti 1x?

Figyelt kérdés
Alapból az értelmét sem tudom már, hogy minek kell járnom. Általános iskola óta járok, azóta semmit nem mondtak, hogy meddig kell még vagy akármi. Nem igazán csinálunk semmi olyan dolgot, kb ugyan olyan feladatokat csinálunk (sőt még sokkal könnyebbeket is), mint a legtöbb sima matek vagy magyar órán. Szerintetek gáz, ha ilyenre kell járnom?
2020. okt. 1. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. okt. 1. 19:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem is kellett
2020. okt. 1. 19:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor nem gáz ha van értelme is és valós segítséget kapsz.

Ha már évek óta csak nyűg, vergőtsz, nem haladsz, nem segít semmiben és mégis jársz, az a gáz.

Ha nincs haszna ne járj fejlesztő foglalkozásokra.

2020. okt. 1. 19:14
 4/10 A kérdező kommentje:
De kötelező.
2020. okt. 1. 19:19
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor bocs nem tudom ez hogy működik, lehet e kérvényezni az abbahagyását, ha igen kinél vagy ilyesmi. De én a helyedben biztosan nem járnék potya egy órát fejlesztésre ha egyszerűen nincs szükségem rá.
2020. okt. 1. 19:30
 6/10 anonim ***** válasza:

Menj oda ahhoz, aki ezeket a foglalkozásokat vezeti, amikor épp nem tart ilyet.

Köszönd meg neki az eddigi munkáját veled (már csak az alapvető udvariasság miatt is, meg hát tényleg foglalkozott veled. Plusz ettől pozitívabb lesz a beszélgetés további része is)

Mondd el neki, hogy te már úgy érzed, a foglalkozás elérte a kívánt hatást, és már nem érzed szükségesnek a további részvételt. Kérdezd meg, mi szükséges ahhoz, hogy a továbbiakban ne legyen kötelező ide járnod.

Lehet hogy el kell végezned egy tesztet, vagy valami papírt kell vinned. Majd ő megmondja :)

2020. okt. 1. 19:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem az, nyugi, nekem sem ment ez-az, jártam én is. Csak legyen benned akarat, hogy mindig jobb legyen.
2020. okt. 1. 19:45
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem meg fogom majd kérdezni, hogy mi kell ehhez, hogy ne kelljen járnom. De ennek valami elég komoly háttere van, nem csak valami iskola által rendezett valami. Például régen volt két évente ilyen felmérés az iskolán kívül valami helyen, ahol felmérték, hogy kell-e még ilyenre járni, vagy nem (feladatokat kellett megoldani stb). Egyszer az egyikre nem mentünk el, aztán egyből jöttek a levelek a gyámhatóságtól meg mindentől, aztán kaptunk egy időpontot két héttel későbbre. Azóta mondjuk nem tudom mivan, anyám kapta ezeket a leveleket mindig, hogy mikor kell erre menni, viszont ő már nem él velünk, tehát olyan 7. osztály óta semmi hírt nem kaptam ilyen tesztről. Meg a legutóbbi alkalommal (7.-ben) azt mondták, hogy 10.-ig kell járnom, és majd kivizsgálnak megint, de arról sem jött semmi hír, pedig már 11.-es vagyok.
2020. okt. 1. 19:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Általánosban volt egy osztálytársam, azt mondták, hogy szellemileg visszamaradott, ilyen fejlesztő foglalkozásra kellett járnia. Nyolcadikig járt, szinte mindenből bukásra állt. Aztán felvettéknegy gyengébb szakgimibe, azt elvégezte kitűnővel, és most egyetemista.

Én erős gimibe mentem, mindig jó tanuló voltam, soha nem jártam ilyenre, és szarul érettségiztem. Nagyon bánom, hogy nem valami gyenge gimibe mentem, ahol magyaráztak volna, stb. Mert ahol én jártam gimibe ott annyi volt, hogy "Írd ki a következő óra tananyagàt a füzetbe, tanuld meg, és felelés, egyetemen sem fog senki magyarázni". :/ Rosszul tettem, hogy nem hagytam ott azt a gimit még időben.

2020. okt. 1. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Tanulni sose gaz.

Menj oda,h nincs-e teszt vagy nehezebb feladat,mert ez mar nem a te szinted.

A matek feladatok nagyon jol fejlesztik a gondolkodast. Az elet monden teruletethadznat veszed. Foleg,ha muszaki egyetemre mesz tovabbta ulni!!

2020. okt. 2. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!