Kit tartotok szánalmasnak?
Az a helyzet hogy én már nagyon súlyos függő vagyok. 18 éve használok szereket, és 3 éve értem el ennek az "útnak" a végéhez. A kokainhoz, és a heroinhoz. Sajnos így hogy intravénásan használok, így nem sok esély van rá hogy egyedül leálljak. Ez nagyon erős függőség, és számomra már egy életforma.
A másik hogy kemény szociális fóbiám van. Ezért nem bírom a bennlakásos rehabokat, amik talán még használnának...
Az 1 éves bentlakásos rehabnál elvileg még lenne esély, de nem tudok másokkal együtt élni (mert mindig egyedül voltam). Már próbáltam és 2 hét után inkább kijöttem, mert azt hittem megőrülök. Nem anyagozni jöttem ki, és pl akkor full csöves voltam. A híd alatt aludtam, mert ott is jobb (megszokottabb) volt, mint másokkal együtt.
Így hogy egyedül nem megy - másokkal meg képtelen vagyok együtt lenni.. Sajnos nincs sok esélyem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!