Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról az 50...

Mi a véleményetek arról az 50 éves férfiről, aki vállig érő ősz hajjal mászkál?

Figyelt kérdés
2020. szept. 29. 12:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Semmi, ahogy a sörtehajú nőkről sem.

Gondolom neked Liszt Ferenc is "ciki"". Vagy neked. Bennem nem merült fel, hogy ciki lenne, benned viszont igen. Én nem vetettem fel, hogy ciki lenne, te viszont igen.

2020. szept. 29. 14:33
 12/16 anonim ***** válasza:
77%
Hiába hisztizel, a kérdésed mindent elárul rólad!
2020. szept. 29. 15:09
 13/16 A kérdező kommentje:
A válaszod az ami elárul valamit - rolad. Mert abbam vannak problémás elemek s ezeket te találtad ki. Én bármire gondolhattam a kérdés alapján, te viszont olyasmire gondoltál amire normális ember nem gondol. Véletlenül se azt vetetted fel hogy mindenki olyan hajat hord amilyent akar, akárki akarmit gondol. A kerdesemben azonban ez is benne van, csak attol meg erdekelhet hogy ki mit gondol. Mar ha kepes a gondolatait ertelmesen kifejezni.
2020. szept. 29. 15:34
 14/16 A kérdező kommentje:
- A saját gondolatait. S nem ehelyett azt talalgatja, hogy ki mit gondol...
2020. szept. 29. 15:35
 15/16 anonim ***** válasza:
Kései rokker, vagy felnőtt gyermek.
2020. szept. 29. 17:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban nézne ki kopaszra borotvált fejjel. De ez csak az én véleményem, mindenki magának döntse el, hogy akar kinézni.
2020. okt. 8. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!