Gyerekes ha a kedvenc színem a rózsaszín és a legtöbb holmim is olyan?
Régóta foglalkoztat a kérdés, hogy mitől lesz valakinek kedvenc színe? Nekem például most és elég régóta a rózsaszín a kedvenc. Nagyon sok holmim is rózsaszínű.
Rózsaszín a
-szemüvegtokom
-hátizsákom
-kulcstartóm
-dezodorom
-neszeszerem
-tusfürdőm
-szájmaszkom(covid)
-cípőm
-fésűm
-karkötőm
-szemüvegtörlőm
-tervezek rózsaszín telefont is
-rózsaszín fejhallatót is
-rózsaszínra festeném majd a szobám is nemsokára
-kis cukorka doboza amit mindig hordok magammal
-nyakláncom és fülbevalóm
Néhányat lehet tudatosan választottam, mert a tusfürdőmnél csak a fajtát és az illatát figyeltem épp, a fésűnél is később esett le, hogy pont rózsaszín. :D. Mennyire szokták ezt a színt gyerekesnek mondani? Nekem egyáltalán nem az. Még felnőtt nő létemre se. Imádom ezt a színt. Volt egy idő mikor próbáltam más színt is kedvelni, de mindig a rószaszín előbukkant valahonnan és magával vonzott. Tudom ez lehet sok egybe, de engem megnyugtat ez a szín és ha sok dolgom passzol valami mással :D. Mint pl. rózsaszín a cípőm, rózsaszín a hétizsákom és a telóm ésez megnyugtat furcsa módon. Másnak mi épp a kedvenc színe amibe így beleszeretett? :D
ma 06:39-es: a belinkelt képes közül egyiken sem rózsaszínben van a királynö - van lila, ciklámen, pink - de nem rózsaszín egyik sem, nézz utána, milyen is a rózsaszín!
Kérdezö: olyan szineket viselj, amiben jól érzed magad, a rózsaszín semmivel sem gyerekesebb, mint a piros, sárga vagy egyéb világos szín.
Én egyébként így vagyok a kékkel - akármennyire figyelek, a legtöbb minden mégis kék lesz, amit veszek magamnak.
Azt irtam a rozsaszin minde arnyalataban.
Ez egy szinnek a különbözö arnyalata különbözö tonusokban.
Es Erzsebet kn 1 pelda volt a masik millio öregasszony mellezt
Amúgy tudtad, hogy régen a rózsaszín számított férfias színnek?
A fiú babákat öltöztették abba, a lányok kapták a kéket.
Aztán egy bizonyos ember miatt ezt megcserélték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!