Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kell reagálni egy ilyen...

Hogy kell reagálni egy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A tegnap betértem egy kocsmába. Gondoltam eszem egy hamburgert. Szinte üres volt a hely. Az egyik asztalnál ült egy csaj két sráccal.

Nézelődtem. Egyszercsak a csaj rámordít, hogy ne bámuljam és hogy ne "másszak a pofájába".

Itt jegyezném meg, hogy nem gondolom hogy bámultam. Nem néztem meg jobban, mint bármi mást (az asztalt, a székeket, a két srácot stb.) Nem kacérkodtam. Nem úgy néztem, mint aki kívánja vagy ilyesmi.

A két srác persze majdnem nekem jött. Csak simán elnézést kértem. Szerencsére nem volt gáz.

Mit kell ilyenkor csinálni? Hogy nézni?

Mondtam magamban mindenfélét, hogy koronavírus, gazdasági válság, csökken az életszínvonal és egyre frusztráltabb mindenki, dehogy ebbrn az országban már nézni sem szabad az embereket...

Hogy kell ilyenkor reagálni?

2020. szept. 25. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
Azt kell mondani, hogy akkor sem néznél rá, ha fizetne érte. Mit képzel magáról? Kikéred magadnak és ne zaklasson.
2020. szept. 25. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Attól függ. Ha izmosabb és tudsz verekedni is, sőt verekedtél már, akkor jobban oda lehet pikánsabbat szólni. Ha viszont ilyen vékony, nyikhaj, csendes, megalázkodó ember vagy, akkor jobb nem foglalkozni az ilyennel mert te jársz rosszabbul. Ha pszichopata vagy, akkor meg nem fognak veled kikezdeni, mert látják a szemedben és stílusodban, hogy valami nem okés nálad, főleg ha határozottan lépsz fel, hogy eltörsz egy tányért vagy egy poharat. Te tudod milyen személyiségű vagy. De minden esetben jobb elkerülni az agressziót.
2020. szept. 25. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:
54%

En nem mennek bele ebbe a primitiv jatekba. Azt mondanam, felreertett valamit, elnezest, ha ugy nezett ki. Es pont.

Ez nem birka, hanem kevesbe alacsonyrendu viselkedes.

Kivetel, ha nem tartja valaki a tavolsagot, arra raszolok, viszont be sem ulok sehova.

2020. szept. 25. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!