Ha a bevásárlóközpont parkolójában azt mondanám hogy visszatolom a bevásárló kocsit a szazasert ami benne van akkor sokan ideadnak?
Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 11:18
11/19 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de menjen el az ilyen normális munkát keresni ne másokat zaklasson. Én alapvetően utálom mikor utcán leszólítanak, ilyen indokokkal meg aztán főleg.
Csak mellékesen ezzel keres mondjuk óránként pár 100 forintot, elmegy akármilyen segédmunkásnak sokkal többet fog kapni.
12/19 anonim válasza:
11, 100%-ot merek mondani, ekkora eséllyel nem fogod felvenni, ha nálad jelentkezik munkára.
És 10, lesz.rom, hogy szerinted ki a pukkancs meg ki nem, jogod van nem adni, de hogy az legyen a hülye, aki ad... érzéketlen tuskó népség.
13/19 anonim válasza:
Nem, mert kimondottan zavarsz olyankor, mikor épp pakolok és indulnék.
14/19 anonim válasza:
Nem lenne sok jelentkező, azonban a nagy BMW-s, Mercis jobban belemenne ebbe.
15/19 anonim válasza:
Régebben a csövesek csak odaálltak a leláncolt kocsisor elejéhez és várták, hogy amint visszatoltad és kivetted a százast odaadd nekik. Szóval elég ha odaállsz. Én néha odaadtam , néha elsétáltam. Mikor milyen kedvem volt. Ma már tuti nem adnám oda
16/19 anonim válasza:
Sok csöves csinálja ezt. De ma már tényleg alapból nem mindenki igazi pénzt tesz bele, meg utálják is az emberek, ha zaklatják őket. Mert ez az. Meg a bevásárlóközponz őrei el is küldhetnek.
17/19 A kérdező kommentje:
Sajnaljatok azt a néhány szazast?
2020. szept. 27. 16:25
18/19 anonim válasza:
Igen, sajnálom egy olyan embertől aki nem képes elhúzni dolgozni, vagy legalább csendben koldulni a sarokban, hanem még nyomul is a tarhálásával. Ha belegondolsz, a többségi társadalom tagjai általában nem szeretik a csöveseket, ha milliárdosok lennének, sem szívesen adnának nekik még 5 Ft-ot sem.
19/19 anonim válasza:
Nem a százast sajnálom, hanem kimondottan zavar, ha idegen emberek zaklatnak. Ezzel te nem valamiféle szolgáltatást nyújtasz nekem, amit egy százassal megfizetnék, hanem akadályozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!