Hogy jobb élni, álmodozva, vagy óvatosan?
Figyelt kérdés
Húszas éveim elején nagy álmodozó voltam, rengetek, részletesen kidolgozott tervvel.
Aztán sorra kudarcot vallottak. Semmi se alakult úgy, ahogy elképzeltem.
Most, a húszas éveim végén, már nem merek álmodozni és a jó dolgoknak is óvatosan örülök, mert félek, hogy hamarosan rosszra fordul. Kicsit befásultam, mintha nem találnék középutat.
Ti hogy csináljatok ezt?
2020. szept. 23. 22:49
1/4 anonim válasza:
Megkell találni az egyensúlyt. Álmodni lehet, csak ne lehetetlent.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem lehetetlen álmok voltak.
Most pl. házat veszünk, de nem merek rá gondolni, mert előre félek, hogy nem szeretek majd ott lakni, mert kiderül valami nagy hiba, vagy őrült lesz a szomszéd stb.
Már tényleg semmibe se merem beleélni magam.
2020. szept. 23. 23:06
3/4 anonim válasza:
Először ne vegyétek meg csak lakjatok benne 1 hónapig,addig béreljétek, aztán majd döntötök.
4/4 anonim válasza:
Mindegyik kudarcot részletesen gondold át, hogy miért bukott el a dolog. Tanulj belőlük, próbálj ismétlődő mintát keresni. Próbáld azt megtalálni, hogy neked mit kellett volna máshogy, ahhoz hogy sikerüljön, vagy hogy előre lásd a bajt. És ne add fel az álmodozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!