Miért flörtöl velem szinte minden pasi?
Nem értem mi van a levegőben, de az utóbbi pár hétben akárhányszor pasival találkozok (lehet buszsofőr, futár, járókelő, munkatársaim, volt főnököm stb.) mind elkezd velem flörtölni vagy randira hívnak. De nem értem miért. Nem vagyok egy bombázó, kihívó sem. Mi lehet velük? Ez valami koronavírus mellékhatás?
Pedig most a hátam közepére se kívánom őket (csúnya szakítás).
Üdv!
Nem lehet az, hogy eddig a pároddal mentél mindenhová és eddig ezért nem próbálkoztak ? A munkatárs és a volt főnök is tudhat, arról, hogy most szabad vagy. Lehet hogy jegyben jártatok és lekerült a gyűrű, stb..
Igaz is, ha nagyon zavar, akkor szerezz valami kamu gyűrűt és az valamennyire kifogja védeni ezeknek a helyzeteknek egy részét.
Szerintem csak tudják, hogy nincs párod és ezért próbálkoznak. Nézd nem tudok rólad semmit, de például nem vagy az a forró váltásos csaj. Nem sminkelsz és lehet, hogy nem tartod magad egy bombázónak, lehet benned valami olyan természetes szépség ami miatt tetszel a pasiknak, pont azért ami és aki vagy.
Sajnálom, hogy most ilyesmin mész keresztülés nyilván már csak a gondolat is olyan mintha megcsalnád a párod, akivel már nem is vagy együtt. Nyilván kell neked még egy csomó idő, hogy feldolgozd és zavar, hogy próbálkoznak, De szerintem nincs semmi extra a levegőben, csak tudják, hogy nincs párod. Apró, megjegyzés, tessék szépen ezeket az élményeket elraktározni "önbizalom ragtapasznak" :)
Köszönöm a válaszokat.
Schrödinger macskájának pedig különösen köszönöm! (életemben nem gondoltam volna, hogy egyszer egy ilyen mondatot fogok bárhová is írni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!