Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az egyik ismerősöm állandóan...

Az egyik ismerősöm állandóan kölcsön kér tőlem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyik ismerősöm állandóan kölcsön kéreget, amit soha nem ad meg.

Tudni kell, hogy nem nagyon dolgozik így pénze sincs, amikor összefutunk meg szoktam hívni egy colára, ebédre ilyesmi, amit egyáltalán nem bánok, aztán hazafelé a búcsúzásnál mindig az a végszó, hogy "nem tudnál egy ezrest kölcsön adni?"

Két szer adtam összesen kb. 3000-3500 Ft-ot, amit sosem kaptam vissza. De most megint kért.

Amikor meghívom valamire teljesen szívesen teszem, de a kölcsönadogatásból elegem van.

Mit tehetnék? Én sem vagyok pénzautomata.

Azt sem tudom mondani, hogy nincs pénzem, hiszen ha meghívtam valamire, akkor nyilván van.

Én sem termesztem a pénzt, csak dolgozok és néha-néha havonta 1-2 szer megengedhetem, hogy beülök valahová egy ebédre, vacsorára.

2020. szept. 20. 14:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyébként miért hívod meg? Mikor tudod, hogy nemcsak a fogyasztását fizeted, hanem pofátlanul le is vesz még? Ilyennel nem bratyizunk, ez csirkefogó. Röhög a hátad mögött.
2022. aug. 31. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!