Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy ismerősöm állandóan engem...

Egy ismerősöm állandóan engem utánoz?

Figyelt kérdés

Észrevettem, hogy egy ismerősöm folyamatosan utánoz engem mindenben. Ugyanolyan ruhákat kezdett el hordani mint én, ugyanolyan kocsit akar venni... még a haját is úgy csinaltatta meg ahogy nekem van. Az anyagi lehetőségei mondjuk korlátozottabbak, így például szerintem biztosan nem fog tudni az enyemhez hasonló kocsit venni, valamint - szerencsére - nem jön velünk olyan elit helyekre szórakozni amit nem tehet meg. Igyekszem kerülni a srácot, mert elég irritáló a személyisége, de már többen is észrevették hogy majmol engem.

Nektek volt már ilyen?

2019. aug. 5. 18:20
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Általános és középiskolában volt ilyen velem. Nagyon sok év kellett mire rájöttem, hogy azért utánoztak mert jobb voltam náluk. Persze emellett engem próbáltak lehúzni.

Utánzás az elismerés legőszintébb módja.

2019. aug. 5. 18:29
 2/3 A kérdező kommentje:

#1 kiválóan leírtad :)

A lehúzás az ő részéről is megvan, csak még arra nem jött rá, hogy mindenki átlát rajta és az emberek csak szánalmasnak tartják.

2019. aug. 5. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én utoljára 10 évesen tapasztaltam ezt, de ez felnőtt korba már elég nevetséges.
2019. aug. 5. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!