Hogyan tudnék változtatni?
Van egy tulajdonságom, amit egyszerűen rettenetesen utálok, és meg szeretnék szabadulni tőle. Ez az érzékenységem. Egyszerűen borzasztó, hogy látok egy animációs mesét (!!!), amiben mondjuk a végén meghal egy szereplő, és bőgök rajta. Nem tudok vele mit kezdeni. A szociális érzékenységemmel nincs problémám, de azt soknak találom, hogy hetente zokogok valamin, és ami a legfurcsább, hogy még meg sem tudom magyarázni, hogy min. Azt tudom, hogy edzenem kéne magam ilyen téren, de attól félek, hogy túlzásokba esek.
Amikor sok mindentől féltem, akkor több thriller olvastam. Ez volt kilenc évesen, és most teljesen jól állok az ilyen dolgokhoz. De utólag úgy érzem, hogy nem kellett volna felnőtt könyveket olvasnom ennyi idősen. Tehát érzékenységem terén nem szeretnék belecsúszni ilyesmikbe.
A segítséget előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!