Ha az asszonynak van jogosítványa, a férfinak meg nincs, akkor az nem megalázó a férfinak?
Figyelt kérdés
Nem megbántani akarok embereket, csak én ismerek ilyen családot. És bele képzeltem magam a férfi helyébe. És nekem ez nagyon megalázó lenne és szégyen. De lehet rosszul fogom fel?2020. szept. 17. 10:00
12/19 anonim válasza:
A párom epilepsziás, így nem vezethet.
22N
13/19 anonim válasza:
Most csinálom a jogsit, de semmi gáz vagy megalázó dolgot nem látok abban, hogy a leendő páromnak esetleg nincs. Valószínűleg egy darabig még úgysem lesz autóm, mire pedig igen, ő is leteheti (vagy megkérhet, hogy vigyem el valahova, egyáltalán nem égő)
14/19 anonim válasza:
Nem is kell mindenkinek jogsi, ezt sokan nem birjak felfogni. Emberek elete mulik egy-egy donteseden. Sok ember nem tud koncentrálni, emiatt alkalmatlan a vezetesre. Viszont, ha valaki megteheti anyagilag, akkor erdemes. Sose lehet tudni, mikor hozza ugy sz elet, hogy kell meg egy sofor. Viszont ha nem akar utana vezetni, akkor ne vezessen.
15/19 anonim válasza:
Kit érdekel? Szerintem pont az lehet a szar párkapcsolat/házasság, ahol kicsinyes versengés megy a felek között, és az egyik frusztrált lesz, ha nem tudja valamiben túlteljesíteni (jelentsen ez bármit is) a másikat.
16/19 anonim válasza:
Egészségügyi alkalmasságról hallottál már?
Ha a pasi pl szívbeteg, fejen is állhat és megpördülhet, a legtöbb háziorvos nem fogja engedni a vezetést.
17/19 anonim válasza:
Én is az vagyok, tünetmentes, minden dokumentálva van, évente legalább háromszor látom a szakorvosomat (gyógyszer felírás + felülvizsgálat), így is elég nagy macera minden évben elintézni a megújítást. Ez van.
Nekem ez most megéri, a szakorvos áldását adja rá, de lehetnék kevésbé szerencsés is.
18/19 anonim válasza:
Ez kistersegi paraszt felfogas. Nincs koze az ivari jelleghez a jogositvanynak.
19/19 anonim válasza:
Mennyire degradalo asszonyt irni nő helyett :D Egyebkent meg senkinek sem kotelezo jogsit tenni. Sokan alkalmatlanok, etveszelyesek, megis van jogsijuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!