Milyen színűnek látod ezt a cipőt? (Melyik agyfélteke dominál)
2020. szept. 16. 22:02
31/45 anonim válasza:
Én rózsaszín fehérnek látom. :0
32/45 anonim válasza:
31+ Megnéztem a ruhát is ami a cikkben szerepel,fehér+aranynak látom.
33/45 A kérdező kommentje:
Én meg kék-feketének látom a ruhát.
2020. szept. 17. 13:42
36/45 anonim válasza:
Durva, hogy csak én látom rózsaszínnek :D
Azt lett linkelve, hogy igaziból az is, nem?
37/45 anonim válasza:
Nyolc órával késôbb megint megnéztem, most elsôre szürke-türkizbôl átváltozik rózsaszín-fehérré, de vissza már nem megy. Most biztos emocionálisabb vagyok, febaxták az agyam mûszak végére😄
38/45 anonim válasza:
Nekem is fehér-türkiz, nálunk mi van?
39/45 anonim válasza:
Nem hittem el hogy ez valóban kétszínű lehet, most teszteltem a csaladom. Egesz meglepődtem amikor az elso azt mondta h rózsaszín a csaladbol aztan sorra, eszmeletlen. Hatasa alatt vagyok. Es mar alig vatom h, megvaltozzon rozsaszinre nekem is... Egyszer. Vajon ha ruhat rendelek a neten es mutatom a oaromnak h milyen szeo türkiz ő meg csak nez h rozsaszin... Ez hogy lehet?!?
40/45 anonim válasza:
Igen az eletben miert nincs ez igy csak a képen ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!