Milyen színűnek látod ezt a cipőt? (Melyik agyfélteke dominál)
Én is szürke-türkiznek látom egyébként.
"Láthatod egyik nap szürkének, a másik nap rózsaszínnek, attól függően, éppen milyen tevékenységet kell végezned.
Amikor rózsaszínt és fehéret látsz, akkor épp a jobb agyféltekéd a domináns. Amikor a bal agyfélteke domináns, zöldet és szürkét fogsz látni.
Az agy bal fele analitikus, numerikus, logikus, tudományos, szisztematikus gondolkodás. Az agy jobb fele a kreativitásról, zenéről, művészetről, tudatalattiról, többfeladatos képességekről, szintetikus gondolkodásról szól."
Érdekes! Ilyen volt korábban az a ruhás kép is! Köszi a válaszokat. Mennek a zöldek mindenkinek!
Olyan fura hogy hiába mondom valakinek hogy milyen színű, ha ő teljesen mást lát. Hihetetlen
...
mármint tudom, hogy nem érrelmi állapot függő, csak hogy agy olyankor esetleg kikapcsol, azért írtam.
De olyasmit olvastam, hogy másképp dolgozza fel az agy, a szem, az expozíciót vagy mit, nem vagyok otthon optikában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!