Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Összejönnél olyannal, aki nem...

Összejönnél olyannal, aki nem tetszik csak hogy legyen valakid?

Figyelt kérdés

2020. szept. 16. 04:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagyok kapcsolatfüggő, nagyjából hetedikes koromban túlestem a "mindegy, ki, csak legyen végre pasim" korszakon. Inkább vagyok önszántamból egyedül, mint kényszerből olyasvalakivel, aki iránt nem érzek semmit.
2020. szept. 16. 18:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Örülök ezeknek a válaszoknak.
2020. szept. 16. 18:56
 13/17 anonim válasza:
100%
Én össze jöttem, 11 éve. Amíg nem szerettem soha nem mondtam neki hogy szeretem. Pár hónap után bele szerettem őrülten, csak akkor mondtam ki amikor már tényleg szerelmes voltam belé. Össze házasodtunk, gyerekünk lett, de sajnos most már nem olyan szép minden mint régen volt. Ő az első pár évben végig egy olyan szerepet játszott amivel le vett a lábamról, de most már nem az az ember. Nem tudom meddig leszünk még együtt, de nagyon hadilábon áll a kapcsolatunk.
2020. szept. 17. 13:13
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Ki van csukva. Mondjuk könnyen beszélek, mert az elmúlt 46 évben (tehát 16 éves korom óta folyamatosan volt partnerem. (Időnként több is, mint illenék.) De mellettem ne azért legyen valaki, hogy ne legyek egyedül, hanem mert szeretek ránézni.
2020. szept. 17. 14:04
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

Kedves 5ös! Sajnos eddig rossz tapasztalataid voltak. Pedig van máshogy is.

7es: szóval az első esetben a pénz tetszett meg, a másodikban a pasi... ugye?

Egyébként én se jönnék olyannal össze, aki se kívül, se belül nem tetszik. Ha nem szép de belül vonz, akkor igen. Ha belül rohad de kívül csini, akkor csak alkalmira, szexkapcsolatra.

2020. szept. 17. 14:42
 16/17 anonim ***** válasza:

15. Nem, a belső tulajdonságai miatt szerettem, ahogy irtam is.

De aztán jött valaki aki kivül belül megtetszett 😀

(7)

2020. szept. 17. 20:45
 17/17 anonim válasza:
Persze,kérdés nélkül.
2020. szept. 25. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!