Ha nincs senkim akkor igen, általában alkalmira vagy szexkapcsolatra
2020. szept. 16. 04:18
2/17 anonim válasza:
Nem.
2020. szept. 16. 04:24
3/17 anonim válasza:
Az első barátommal így jöttem össze, és beleszerettem az első héten, 2 éve együtt vagyunk. Szóval igen.
2020. szept. 16. 05:18
4/17 anonim válasza:
Kizárt dolog. Abban a kapcsolatban mindketten csak szenvednénk. Ráadásul szerintem gerinctelenség hazudni a másiknak azt, hogy szereted, miközben tisztában vagy vele, hogy nem akarsz hosszú távon vele maradni, és az első adandó alkalommal dobni fogod, ha jön egy jobb. Szegény ember kereshetné az élete párját, ha nem rád, egy hazug gerinctelen féregre, pocsékolná éppen az idejét.
34/N
2020. szept. 16. 06:10
5/17 anonim válasza:
En összejöttem es rajöttem hogy nem csak külsöben okoznak csalodàst, a belsejük sem mulja felül a külsöjüket.
Én màr összefüggést kezdek làtni abban, hogy a rondàk belül sem jobbak. Ugyanis erdekes de a helyes exeimnek volt legalabb gerince, tudatossàga egyenes jelleme is, a ronda exemnek ennyise sem volt.
2020. szept. 16. 06:18
6/17 anonim válasza:
*söt. En azt is kezdem felfedezni hogy gyakran a helyesebbek az ertelmesebbek is. A rondàk meg IQ barmok.
5.voltam
2020. szept. 16. 06:20
7/17 anonim válasza:
Én összejöttem egyszer egy olyan pasival, aki egyáltalán nem tetszett. Külsőre erősen átlag alattinak mondanám, viszont a belső tulajdonságai miatt nagyon kedveltem. Másfél évig voltunk együtt. A tenyerén hordozott, mindent megtett a kapcsolatunkért, folyton a kedvembe akart járni, jót tett a hiúságának, hogy velem volt, nekem meg kényelmes életem volt mellette. Aztán mégis úgy alakult, hogy amikor találkoztam egy jóképű pasival, akkor a kényelmes életet feladva, a jó pasit választottam ... 😀
2020. szept. 16. 06:23
8/17 anonim válasza:
Én szeretek egyedül lenni, sose vonzott a "csak legyen valakim" gondolata. Nem vagyok egy megalkuvó típus.
2020. szept. 16. 11:43
9/17 anonim válasza:
Nem.
Ha megtenném lelkiismeret furdalásom lenne és folyamatosan azon agyalnék, hogy elvettem a saját és a másik lehetőségét, hogy olyan párkapcsolatról legyen szó, ahol mindkét fél akarja, és kívánja a másikat.
2020. szept. 16. 12:08
10/17 Metionin válasza:
Soha. Nekem nem igényem, hogy legyen valakim, tök jól elvagyok egyedül is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!