Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ízléses egy...

Szerintetek ízléses egy fiatal nőn, hogyha az egész karja ki van tetoválva?

Figyelt kérdés
Mindenkinek saját dolga. De nem olyan finomságra utal. És idővel csak csúnyább lesz, kopik. És valahogy olyan fura elképzelni hogy kisbabát tart a kezében és full fekete jelentés nélküli összevisszaság van odavarva.
2020. szept. 15. 22:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%
Tudni kell hordani, de mutathat nagyon jól, igen
2020. szept. 16. 01:56
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
Kissebb tetkó még nem zavar,de mikor már valakin alig van természetes bőrfelület,az nem tetszik,persze attól még lehet jó ember az illető.
2020. szept. 16. 07:43
 13/18 anonim ***** válasza:
66%
Ha igényes,akkor nézhet ki jól.Alapvetően semleges,inkább csak az irritál,hogy divat,de mindenki azt rakat magára,amit akar.
2020. szept. 16. 09:49
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem baromi ocsmány
2020. szept. 16. 10:24
 15/18 anonim ***** válasza:
77%

Nekem nem tetszik semmiféle tetoválás, de nem fogom az illetővel közölni, mert semmi közöm hozzá.

AHOGY NEKED SEM!

2020. szept. 16. 10:54
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

attól is függ, hogy milyen az a tetoválás, de nekem se férfin, se nőn nem tetszenek a hatalmas a tetoválások, inkább a kisebb ötletesek jönnek be.

azon meg jó mosolyogtam, hogy sokan még mindig ott tartanak, hogy „elcsúfítja a bőrt, milyen lesz, ha megöregszik”:D

begyepesedettségben, ostobaságban világverők a magyarok!

2020. szept. 17. 13:05
 17/18 anonim ***** válasza:
32%

Te sem vagy valami ízléses, ha véleményt alkotsz. Lehet a kosztümös bige agyonveri minden este a gyerekét orrvérzésig, míg a tetkós anyuka szépen játszik a kicsivel...

Nem a te tested, takarodj ki a másik személyes teréből. Ezzel magadat minősíted, ha ilyen dolgok miatt ítélkezel. A finomságoddal meg... menj a vasútállomásra...

2020. szept. 17. 22:17
 18/18 anonim ***** válasza:
65%

Van, akinek jól áll a tetoválás, és kifejezetten szexi is tud lenni, ha jól el van találva és a megfelelő helyen van, és illik is ahhoz, aki viseli.

Viszont a legtöbbször számomra inkább a visszatetszés érzetét kelti a látványa. A testrészeket elfedő tetoválások nekem nem tetszenek, az olyan emberek pedig kifejezetten visszataszítóak, akik fekete, szakadt ruhában járnak, piercing van orrukban-szájukban, és össze-vissza vannak tetoválva. Az én szememben ők úgy néznek ki, mintha a kukából másztak volna elő, kifejezetten taszító számomra az ilyen látvány. Az sem tetszik, hogy ma már ez divat lett és boldog-boldogtalan tetováltat magára, sokan szerintem csak azért, mert "ez menő".

Egyébként számomra a legvisszataszítóbb, amikor a egy nőn a két melle között vagy a mellei fölött van tetoválás. Főleg, ha nagy, izgató mellei vannak. Az ilyenért számomra annyira kár, hogy szinte felbosszant, holott nem is ismerem az illetőt, de akkor is bosszantóan irritáló számomra az a látvány. Nálam ez biztosan kizáró ok lenne párkapcsolatnál, annyira ízléstelennek, kiábrándítónak, csúnyának találom az olyan tetoválásokat, mert egy nő nőiességét számomra teljesen elrontja ez.

2020. szept. 19. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!