Hogyan lehet kihívóbban öltözködni úgy, hogy ízléses legyen, és ne közönséges?
Figyelt kérdés
Nőként persze. :) Lányok, tippek? Vagy srácok, ti mit szerettek?2020. jan. 15. 12:20
2/9 anonim válasza:
El kell döntened, hogy ízléses akarsz lenni, vagy kihívó, a kettő együtt extrém ritka.
3/9 anonim válasza:
Szerintem elegánsan kell és akkor nem közönséges. Magas csizma, fekete szoknya, fehér blúz, rá valami fekete kis könnyű felső stb. Használjuk a szexi titkárnő fantázianevet a stílusra. :D
5/9 anonim válasza:
Ne legyen túl rövid a szoknya, vagy köldökig érő a kivágás. Lehet akár egy mindent takaró, de szűk dolog, vagy egy zárt, de áttetsző.
Mindig egyszerre csak egy dolgot villants meg magadon pld. láb, váll, has, dekoltázs!
6/9 anonim válasza:
Ha rövid a szoknya, akkor ne legyen kivágott a felső.
Ha kivágott a felső, ne legyen rövid a szoknya.
Ha már eleve kihívóbb a ruha, akkor ne húzz hozzá feltűnő mintás harisnyát, vagy óriás sarkú cipőt.
Ne legyen minden túl sok, pl. smink, kiegészítők, ékszerek.
Egy-egy dolgot hangsúlyozz csak ki egyszerre.
7/9 anonim válasza:
Utána meg kiírod ide, hogy leszólítanak azok a csúnya férfiak.
8/9 anonim válasza:
# 7/
:-DDD
Láttam én is azt a kérdést... :-D
9/9 A kérdező kommentje:
én nem nyertem meg a génlottót... :D
2020. jan. 16. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!