Miért vannak oda emberek ilyen sztárokért? Ez manapság a példakép? Szerintem nagyon közönséges, egyáltalán nem nőies, kiráz tőle a hideg
nemrég az ilyeneket még nevetségesnek tartották, pl Nicki Minaj-t de most ez a nő nagyon fel van kapva. Közben ha ránézel az instagramjára elszégyelled magad olyan közönséges/ gusztustalan a viselkedése. És nem. Nem vagyok prűd
Attól függ, milyen emberek példaképe. Szerintem hozzá hasonló közönséges emberek szeretik (ebből sok van)
Nem minden ember van oda érte, ne általánosíts.
Cardi B egy év alatt lett táncosból A listás előadó. A Billboard top100ban a Bodak yellow a leghosszabb ideig volt elsőszámú a női rap előadók zenéi közül. A Bodak Yellow-val 1998 óta elsőként került női rapper a No. 1 helyre úgy, hogy nem más zenész nem működött közre a számban.
Ő az első női rap előadó, akinek az első három Billboard Hits100 listába lépő zenéje közül mindegyik a Top10-ben volt egyidejűleg (ezt rajta kívül csak a gagyi Beatles meg Ashanti érte el, bájdövéj).
A MotorSport című szám, amiben mind Nicki Minaj mind Cardi B közreműködött szintén top10es, ezáltal ez Nicki Minaj 15-ödik top10es megjelenése, így ő a top10ben legtöbbször szereplő női rap előadó.
Szóval miért ne lenne bármelyik is példakép? Mi a baj? Are you broke or are you ugly? :D
Vagy nehezedre esik szexuális kisugárzással megáldott fekete nőket sikeresnek látni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!