Mit gondoltok a Középsuli sorozatról? Milyen példát mutat a fiataloknak?
#6, ó ba*szki, lepontoztalak a sok "egyébként" miatt, már majdnem le is szóltalak, hogy a 3 soros mondandódba 5x is beleírtad, erre utólag látom, hogy csak a #3-as válaszolót parodizáltad. Ezer bocs, utólag felpontoználak. :D
Egyébként (xd) én kb. 1-2 részt láttam belőle még jóóó régen, azokat is csak úgy, hogy csak belepörgettem. Hát szerintem nagyon siralmas. Láttam, hogy azóta lett egy kisebb rajongótáboruk, hát én őszintén nem értem, hogy mit esznek ezen a sorozaton. Tegyük fel, hogy a "sorozat" indulása óta sokat fejlődtek a színészek, de az első pár rész tényleg olyan szar, hogy nem is értem, hogy hogy gondolhatja valaki azok után, hogy jól van basszus, szar-szar, de azért nézzük tovább, hátha majd 2-3 év múlva fejlődnek egy fél fokot a "színészek"?
Kíváncsiságból belepörgettem a legújabb (69.) részbe, és még mindig ugyanolyan borzalmas. :DD
Volt egy jelenet, aminél az egyik csaj ráborította egy másik csajra a padot, azért mert, az azt mondta rá, hogy boszorkány (tök életszerű szóhasználat középiskolásoknál a qrvázás, r**bancozás és társai helyett, ja; meg nyilván az is nagyon életszerű, hogy ezen így kiakad valaki), egy másik jelentben meg 3 csávó úgy beszélgettek egymással, hogy alig merték kimondani mire gondolnak.. ez szintén nagyon jellemző a tinikre.
A színészi játék is nagyon sokat fejlődött, aha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!