Wannabeapro kérdése:
Csak engem irritál a "pandémia" szó?
Figyelt kérdés
Vannak szavak amik látszólag ok nélkül felbasznak titeket?2020. szept. 14. 22:43
21/32 anonim válasza:
Vannak ilyen szavak, a legjobb példa az ezen az oldalon gyakran leírt férfitöbblet vagy hipergámia. Ha ezt valaki kiejti a száján és komolyan is gondolja, onnantól kezdve belőttem az értelmi szintjét és soha többet nem fogok tőle semmit se komolyan venni :D
22/32 anonim válasza:
#21 itt vagyok a gyakorin már egy pár éve de még sose láttam ezt a szót. A gold diggert annál inkább
23/32 anonim válasza:
Engem a "maszk" szó idegesít. Pedig naponta többször hallom és olvasom - valószínűleg ezért. A falra tudnék mászni tőle. Mindig a fehérbőrű, vékony, karikás szemű kollégám jut az eszembe, aki mikor felveszi a maszkot, úgy néz ki, mint egy hulla, akinek leszakadt az állkapcsa.
24/32 anonim válasza:
A mamahotel szó nagyon idegesítő.
25/32 anonim válasza:
26/32 anonim válasza:
#25 nem tudtam mi hiányzott az életemből
27/32 anonim válasza:
#17 annyira igaz 🤦♀️ nekem az egyik rokonom pont ilyen. Látszik, rajta, hogy hülye mint a s*gg, de úgy beszél mint aki a tudomány egyetemről jött ki épp. Vagyis csak úgy akar, de sokszor semmi értelme annak amit mond... Néha nem tudom, hogy felpofozzam vagy csak röhögjek. Álatában csak röhögök,vagy tájékoztatom, hogy annak a szónak amit használt semmi köze nincs ahoz amiről éppen beszél 🤦♀️😂😂
28/32 anonim válasza:
Ah kövi kérdésbe olvastam és vissza kellett jöjjek.
Az írják rizsa... RIZSA érted bazdki?? R.I.ZS.A..RIZSA
megőrülök... 😂😂😂
27 voltam
29/32 anonim válasza:
#28 nálunk azt csak a legaljább emberek hívják úgy
30/32 anonim válasza:
#29 nállunk vannak olyan "cicababák" akik addig néznek ki "jól" amíg ki nem nyitják a szájukat, mert amúgy kiesik belőle a kapa 😂 (faluban élek) 😂😂 imádom őket, jönnek kikenve kifenne erre megszólal, hogy "he, gyere mán ide" 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!