Ez mennyire volt jogos a csajtól?
A nővéremmel felmentünk egy ismerőséhez (szintén csaj) valami papírt vittünk át neki, akinek van egy macskája, a cica elkezdte "dagasztani" a nővérem nadrágját,a karmaival a nővérem először finoman próbálta arrébbrakni aztán adott neki egy kisebb taslit hogy fejezze be, erre a csaj úgy ráförmedt a nővéremre hogy mit képzel magáról, ne a macskával keménykedjen hanem vele, ha ilyen erős majd ő megmutatja neki hogy kell pofozkodni, szerinted normális volt a csaj? Látszott rajta hogy tiszta ideg, ha a nővérem megmukkant volna biztos neki is esik. Pedig nem egy csendes típus de szerintem kicsit még ő is megszeppent, szerintetek mennyire volt ez ciki?
Jogos volt a csaj részéről.?
😂😂😂 k*rvajo.
Nem beteg a csávó akkor 😄
Kiraktalak volna titeket. Mennyiből telt volna szólni a csajnak, hogy figyuka szedd már le rólam Cirmikét?
Van egy imádott cicám, sajnos a dagasztással is tud kárt tenni, húzott már ki szálat a ruháimból, de megkapná a magáét aki bántani meri
Teljesen jogos volt
Siman csak letehette volna a foldre es kesz
Nagyon is jogos volt. Állatot eleve nem verünk, de más állatát - aki ráadásul semmi rosszat nem csinál, a dagasztás egy ösztönös, boldogságot kifejező cselekvés - végképp.
Én is pont úgy reagáltam volna, mint az a csaj, pedig én vagyok a konfliktuskerülés szobra.
Ilyenkor lehetne szólni, hogy "bocsi, de kicsit fáj ahogy dagaszt, a nadrágomat is féltem, valamit tudunk ezzel kezdeni?"
Mint, nem is tudom, egy normális ember, és nem egy primitív ősember.
A mi cicánk is lelkesen dagaszt, ezért én teszek egy vastag pokrócot az ölemre, és azon van a cica. Probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!