Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez mennyire volt jogos a csajtól?

Ez mennyire volt jogos a csajtól?

Figyelt kérdés

A nővéremmel felmentünk egy ismerőséhez (szintén csaj) valami papírt vittünk át neki, akinek van egy macskája, a cica elkezdte "dagasztani" a nővérem nadrágját,a karmaival a nővérem először finoman próbálta arrébbrakni aztán adott neki egy kisebb taslit hogy fejezze be, erre a csaj úgy ráförmedt a nővéremre hogy mit képzel magáról, ne a macskával keménykedjen hanem vele, ha ilyen erős majd ő megmutatja neki hogy kell pofozkodni, szerinted normális volt a csaj? Látszott rajta hogy tiszta ideg, ha a nővérem megmukkant volna biztos neki is esik. Pedig nem egy csendes típus de szerintem kicsit még ő is megszeppent, szerintetek mennyire volt ez ciki?

Jogos volt a csaj részéről.?

2020. szept. 14. 21:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
én vagyok 7+9, rám igen, gondolom te vagy 3, még négy ember jelentkezését várjuk XD
2020. szept. 15. 11:59
 12/19 anonim ***** válasza:

😂😂😂 k*rvajo.

Nem beteg a csávó akkor 😄

2020. szept. 15. 12:05
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Kiraktalak volna titeket. Mennyiből telt volna szólni a csajnak, hogy figyuka szedd már le rólam Cirmikét?

Van egy imádott cicám, sajnos a dagasztással is tud kárt tenni, húzott már ki szálat a ruháimból, de megkapná a magáét aki bántani meri

2020. szept. 15. 12:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogos volt, nem nyúlunk kérdés nélkül más háziállatához és nem is pofozzuk, ha nem tetszik a viselkedése. Ilyenkor szólni kell a gazdájának és kész. A nővéred jó nagy suttyó volt, megfelelően indulatos reakciót kapott.
2020. szept. 15. 12:47
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos volt

Siman csak letehette volna a foldre es kesz

2020. szept. 17. 14:54
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Jogos volt ez pont olyan mikor más gyerekét akarod nevelni és megütöd. Semmi jogod nincs és nem is lesz
2020. szept. 17. 17:59
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is jogos volt. Állatot eleve nem verünk, de más állatát - aki ráadásul semmi rosszat nem csinál, a dagasztás egy ösztönös, boldogságot kifejező cselekvés - végképp.

Én is pont úgy reagáltam volna, mint az a csaj, pedig én vagyok a konfliktuskerülés szobra.

Ilyenkor lehetne szólni, hogy "bocsi, de kicsit fáj ahogy dagaszt, a nadrágomat is féltem, valamit tudunk ezzel kezdeni?"

Mint, nem is tudom, egy normális ember, és nem egy primitív ősember.

A mi cicánk is lelkesen dagaszt, ezért én teszek egy vastag pokrócot az ölemre, és azon van a cica. Probléma megoldva.

2020. szept. 18. 21:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
attól a pillanattól, hoyg átléped a küszöböm, az én szabályaim érvényesek, és az első szabály, hogy nem bántod a szeretteimet (értsd: az összes többi élőlényt, ami az adott pillanatban már a lakásban van, mert beengedtem őket mert szeretem őket). szóval örüljön a nővéred, hogy nem hozzám kellett papírt hoznia. és viselkedjen legközelebb úgy mintha lett volna gyerekszobája
2020. szept. 18. 22:30
 19/19 anonim ***** válasza:
5%
Én a nővérednek adok igazat, szerintem a csajszinál baj van a toronyban :D
2020. szept. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!