Ez mennyire volt jogos a csajtól?
A nővéremmel felmentünk egy ismerőséhez (szintén csaj) valami papírt vittünk át neki, akinek van egy macskája, a cica elkezdte "dagasztani" a nővérem nadrágját,a karmaival a nővérem először finoman próbálta arrébbrakni aztán adott neki egy kisebb taslit hogy fejezze be, erre a csaj úgy ráförmedt a nővéremre hogy mit képzel magáról, ne a macskával keménykedjen hanem vele, ha ilyen erős majd ő megmutatja neki hogy kell pofozkodni, szerinted normális volt a csaj? Látszott rajta hogy tiszta ideg, ha a nővérem megmukkant volna biztos neki is esik. Pedig nem egy csendes típus de szerintem kicsit még ő is megszeppent, szerintetek mennyire volt ez ciki?
Jogos volt a csaj részéről.?
Minden házigazdának megvannak a maga szabályai. Mivel ti voltatok a "vendégek" nektek kellett volna alkalmazkodni és figyelembe venni, hogy van aki a macskát családtagnak tekinti. Gondolom a te nővéred se vette volna jó néven, ha egy ismerősötök átjön hozzátok és amikor te egy kedves megjegyzést teszel neki, akkor pofonvág. Mert a cica gazdijának szemszögéből ez történt. A cica a dögönyözéssel csak kedvesen üdvözölni akarta a nővéredet, aki erre pofonvágta. Teljesen érthető volt a gazdi reakciója, jogos volt.
Másrészt nem is értem miért kellett megütni a cicát, arrébb is lehetett volna rakni vagy megkérni a gazdit, hogy vigye el.
A dagasztás a macskáknál a szeretet kifejezése. Semmi köze a karmoláshoz, mint amit a kulcsszavaknál megadtál. Ez olyan, mint mikor megnyalogat egy kutya kedvességből. Egy 60kgs kutyát is pofozgatna a nővéred?
Amúgy elhiszem, hogy vannak akik semmit nem értenek az állatokhoz, azt is, hogy van aki rühelli őket, na de attól még nem kell őket fizikailag bántalmazni. Főleg, hogy az a szerencsétlen állat kedves gesztust tett a nővéred felé. Az lett volna a helyes, ha megkéri a házigazdát, hogy vigye arrébb a macskát. Őszintén én biztosan kivágtam volna a nővéred a lakásomból ezután az ok nélküli pofozkodás után. Attól, hogy valaki idegbeteg és nem szereti az állatokat, még nem kötelező agresszíven viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!