Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez mennyire volt jogos a csajtól?

Ez mennyire volt jogos a csajtól?

Figyelt kérdés

A nővéremmel felmentünk egy ismerőséhez (szintén csaj) valami papírt vittünk át neki, akinek van egy macskája, a cica elkezdte "dagasztani" a nővérem nadrágját,a karmaival a nővérem először finoman próbálta arrébbrakni aztán adott neki egy kisebb taslit hogy fejezze be, erre a csaj úgy ráförmedt a nővéremre hogy mit képzel magáról, ne a macskával keménykedjen hanem vele, ha ilyen erős majd ő megmutatja neki hogy kell pofozkodni, szerinted normális volt a csaj? Látszott rajta hogy tiszta ideg, ha a nővérem megmukkant volna biztos neki is esik. Pedig nem egy csendes típus de szerintem kicsit még ő is megszeppent, szerintetek mennyire volt ez ciki?

Jogos volt a csaj részéről.?

2020. szept. 14. 21:44
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nem volt jogos, nagyon túlzás. Valami van a vonalon ami furi szerintem gondold át ha udvarolsz épp neki.
2020. szept. 14. 21:46
 2/19 anonim ***** válasza:
24%
Nem volt jogos, túlságosan óvja azt a macskát, ő meg egy szájkaratés nő, aki valószínűleg csak a vele egy súlycsoportban lévővel, vagy kisebb súlycsoportban lévővel szemben mer így fellépni.
2020. szept. 14. 22:00
 3/19 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem jogos. Állatot nem utunk meg. Simán megkerhette volna a gazdit, hogy vegye el tőle a macskát és kész. Problémamegoldás...
2020. szept. 14. 22:01
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Azért szerintem sem kell megütni egy cicát, egyszerűen kiteszed az öledből és kész. Bár tényleg túlzás volt, ha nem ütött olyan bazi nagyot xd
2020. szept. 14. 22:03
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Bocs, de ha az én macskámat ütötte volna meg, szó szerint repültetek volna ki a bejárati ajtón. Szóval ne védd ennyire a tesódat.
2020. szept. 14. 22:57
 6/19 anonim ***** válasza:
92%

Minden házigazdának megvannak a maga szabályai. Mivel ti voltatok a "vendégek" nektek kellett volna alkalmazkodni és figyelembe venni, hogy van aki a macskát családtagnak tekinti. Gondolom a te nővéred se vette volna jó néven, ha egy ismerősötök átjön hozzátok és amikor te egy kedves megjegyzést teszel neki, akkor pofonvág. Mert a cica gazdijának szemszögéből ez történt. A cica a dögönyözéssel csak kedvesen üdvözölni akarta a nővéredet, aki erre pofonvágta. Teljesen érthető volt a gazdi reakciója, jogos volt.

Másrészt nem is értem miért kellett megütni a cicát, arrébb is lehetett volna rakni vagy megkérni a gazdit, hogy vigye el.

2020. szept. 14. 23:11
 7/19 anonim ***** válasza:
84%
szóval szegény cicám örül a vendégnek, kedves lenne vele, a vendég meg felpofozza? tőlem kapta volna vissza...
2020. szept. 14. 23:54
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

A dagasztás a macskáknál a szeretet kifejezése. Semmi köze a karmoláshoz, mint amit a kulcsszavaknál megadtál. Ez olyan, mint mikor megnyalogat egy kutya kedvességből. Egy 60kgs kutyát is pofozgatna a nővéred?

Amúgy elhiszem, hogy vannak akik semmit nem értenek az állatokhoz, azt is, hogy van aki rühelli őket, na de attól még nem kell őket fizikailag bántalmazni. Főleg, hogy az a szerencsétlen állat kedves gesztust tett a nővéred felé. Az lett volna a helyes, ha megkéri a házigazdát, hogy vigye arrébb a macskát. Őszintén én biztosan kivágtam volna a nővéred a lakásomból ezután az ok nélküli pofozkodás után. Attól, hogy valaki idegbeteg és nem szereti az állatokat, még nem kötelező agresszíven viselkedni.

2020. szept. 15. 08:52
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
elsírhatod még egyszer a sztorit privátban is, drága kérdező, ettől még ugyanúgy visszaadom, ha megütöd a macskámat.
2020. szept. 15. 10:13
 10/19 anonim ***** válasza:
91%
A kérdező mindenkire rairt? Xd
2020. szept. 15. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!