Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek milyen betegsége...

Szerintetek milyen betegsége lehet egy ilyen embernek?

Figyelt kérdés

24 éves, és teljesen egyedül van, nincs párkapcsolata, a családjával nem tartja a kapcsolatot, csak ritkán. Imád szexi lenni, a pasikat csak szexre használja. Mindent egyedül csinál, nincs legjobb haverja, csak sok ismerőse (népszerű). Szeretne kapcsolatot, de mintha mindenki kevés lenne, talál mindig valamilyen hibát a másikban, vagy túl unalmas, túl vallásos, túl fura nézeteket vall, kevés a közös dolog, túl hiperaktív, túl zárkózott, túl csúnya, túl átlagos. Aki bejön neki, az nehezen kezdeményez, ezért ő sem kezdeményez. Utálja a smalltalkot, de elég csábító, viszont 2-3 óránál tovább már nem bírja az emberekkel. Nagyon kényszeres, szereti ha minden úgy van, ahogyan ő akarja, csak a beilleszkedés miatt fogad el más véleményt is, de nyilván belátja, ha nincs igaza. Utálja az ismerkedős dolgokat akkor, ha számára nem szimpatikus emberekkel történik, pl. gólyatábor, bulizás felszínes emberekkel. Inkább elmenekülne

Szóval, mi lehet ennek az embernek a baja?

2020. szept. 13. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nárcisztikus embernek szüksége van arra h. körül rajongják nem menekülne el társaságból élvezné h. ő a világ közepe, viszont az emberek nagyon hamar elfordulnak az ilyen beállítottságú egyénektől. Akiről írtál, úgy fogalmaztál h. ő 'népszerű' tehát a kívülállók nem igen tudják milyen is valójában.
2020. szept. 13. 22:32
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem még nem nőtt fel áz illető érzelmileg. Skar kapcsolatot,de csak szexpartnert talál, ismerkedik.de nem akárkivel, ad magára,szexi, viszint úgy tünik nem túl intelligens érzelmileg. Nem szeret csevegni mégis megunja az embereket.

Olyan mintha az egyik 32éves barátnőmet írtád volna le, neki pl testkép zavara is van, fél az egyedülléttől mégis 5éve egyedül van. Neki enyhe depresszió, testképzavar es a férfiakkal való elköteleződési zavart állapított meg a pszihiáter..

Hiába bomba a csaj,ha kibírhatatlan, neki is csak szexkapcsolatai voltak és csak egy 1éves kapcsolata mert mindenki unalmas,buta,alacsony,magas,vékony.kövér.lusta,megbízhatatlan,stb.Nem tudom hogyan lehet változtatni.de hogyha látod magadban a hibákat az már nagyon jó. Én írnék egy papírt és próbálnék az ellenkezőjéhez ragaszkodni.

Beszélgess nem vonzó emberekkel. Barátkozz! Utálod a gólyatáboros ismerkedést, tessék barátokon keresztül ismertem meg a párom én is a legváratlanabb időben. Elmentem felszerelni egy polcot és egy barátnője ottvolt a csajnak. Addig viccelődtünk ameddig randi lett és kapcsolat. Azóta mondom neki.hogy a sors keze😉

2020. szept. 26. 07:49
 13/13 anonim ***** válasza:
valószínűleg valamilyen személyiségzavar. ne kutasd, hanem tartsd távol magad tőle. az ilyen ember elviselhetetlen, egy teher a környezetének. próbálj vele minden kapcsolatot megszakítani, mert ahogy idősödnek, egyre borzalmasabbak lesznek.
2020. szept. 26. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!