Hogy barátkozzak meg a vezetés gondolatával?
Szerdán KRESZ vizsgám lesz, az elsősegély vizsgám sikeres lett elsőre. Ezekkel nincs is gondom. Viszont én nem szeretnék jogosítványt, én egyszerűen irtózom a vezetés gondolatától is és ezektől a vizsgáktól olyan érzésem van, hogy egyre közelebb vagyok hozzá... Csak az a baj, hogy nincs olyan opció, hogy nem csinálom meg. Gimibe járok és az a bizonyos tehetséggondozó program a jogsit is támogatja, szóval kötelező megcsinálnom és innen már tuti, hogy nem léphetek vissza. Szóval valahogy muszáj a gondolattal megbarátkozni. De ezen nem segít az sem, hogy az összes rokonom rajtam kívül tök lelkes ezzel kapcsolatban, meg mesélik a saját kis "elsőre sikerült az összes vizsgám" élményeiket. És nem lehet őket leállítani, hogy hagyjanak békén vele, én a kötelezőkön kívül nem akarok beszélni a témáról. Csak minél hamarabb le akarom tudni ezt az egészet, az utolsó vizsga után tuti nem szándékozom veztni leginkább soha. De annyira legalább csak meg kéne barátkozni a gondolattal, hogy az tudjak menni a forgalmi vizsgán.
Mit javasoltok?
Először is lépésről lépésre! Egyelőre még a kresznél tartasz, most az a fontos, hogy sikerüljön, majd utána jöhet a vezetés!
Másrészről pedig keresd meg a vezetés előnyeit! Nem kell mondjuk buszozni, ezáltal rugalmasabb lesz az időd.. stb.
Egy a lényeg, hogy így semmiképpen nem szabad stresszelni, mert nem lesz jó vége. Simán lehet, hogy meg fogod szeretni. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!