A nők miért hívják fel egymást csak úgy beszélgetni? A férfiak csak akkor hívják fel egymást mikor akarnak valamit vagy rég nem beszéltek egymásal
Nő vagyok, CSAK az anyámmal és az orvosommal szoktam telefonálni, a leghosszabb beszélgetésem 5 perc szerintem.
Én se értem, mit lehet annyit csacsogni... munkahelyen a szomszéd irodában van egy csaj, a napi 8 óra munkaidőt VÉGIGtelefonálja, megállás nélkül és ilyen gagyi sztorikat pletykál egész álló nap, hogy mi újság a Béluskával, mi történt tegnap hazafele, stb. Agyamra megy. :(
Azért mert a szoros közösségre vágyás és a masikkal való kommunikálás igénye a legalapvetőbb emberi tulajdonságok...?
Én azt szoktam furcsállni hogy sok férfi még egy évtizednyi barátság után is alig-alig mond el többet magáról a barátjának, mint egy vadidegennek.
Téves a diagnózis, az értelmes ember nemtől függetlenül érdeklődik a barátai iránt hogylétéről bármikor.
Az érdekember meg csak pumpoláskor...
17
A barátnők s a feleségeké pontosabban ugye:DDD
De nekem pl pont ez az, nem értem mi köze egymáshoz a szoros kapcsolatnak meg a telefonálgatásnak... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!