Hány évesen jöttetek rá, hogy ambivertáltak vagytok?
Figyelt kérdés
Én évek óta tisztában vagyok vele, hogy léteznek ambiertáltak, néha magamra is ismertem 1-2 jellemző kapcsán, de csak 20 évesen, az egyetem első pár hónapjában voltam biztos benne, hogy az vagyok, odáig introvertáltnak mondtam magam.:D2020. szept. 8. 18:49
1/10 anonim válasza:
Eddig nem is hallottam ezt a szót, azt hittem magamról, hogy introvertált vagyok de ez teljesen én a mindennapokban!
Nem tudom mennyire pontosak ezek a leírások, de ez teljesen igaz rám!
2/10 anonim válasza:
Ez az intreovertált vs. intreovertált keverékét jelenti.
3/10 anonim válasza:
Még a googlén sem kerestem ki a jelentèsèt. Szoval el fog tartani egy jodarabig hogy ràjöjjek :D
4/10 anonim válasza:
Rákeresve egy, azaz egy megbízható, pszichológiai szakoldalt sem találtam, ami írna erről, csak ilyen nők lapja szintű cikkek voltak. Szóval óvatosan ezzel, meg úgy általában az emberek túlzott bekategorizálásával is.
5/10 anonim válasza:
Aki lepontozott, attól kérdezem: így már jó?:
6/10 A kérdező kommentje:
2020. szept. 8. 21:31
7/10 anonim válasza:
A korral az emberek extrovertáltabbak lesznek. Én mindig is introvertáltnak tartottam magam, aztán egyetemista koromban vált gyanússá, hogy elég társasági ember vagyok és eléggé gyakran kerülök a középpontba is (amit egyébként élvezek). Nagyjából ekkortájt eshettem át a határon és lettem inkább semleges, mint intro. Előtte szerettem otthon ülni és nem igazán érdekelt a társaság.
8/10 anonim válasza:
5/7
Én is megtaláltam azt az oldalt, de a szerzője nem pszichológus, vagy mentálhigiénés szakember, nézd csak meg a "rólam" menüpontot. Ettől persze lehet színvonalas és helytálló, amit ír, de forrásként nem elégséges. Az már inkább, amit a kérdező linkelt a 6.-ban, mert elvileg a psychology today-t szakemberek írják.
9/10 anonim válasza:
én 22 évesen is képtelen vagyok megítélni mi vagyok, akárhány leírást olvasok el, nem tudnám határozottan azt mondani hogy az vagyok.
10/10 anonim válasza:
Tanultam pár évig pszichológiát, de már akkor is világos volt, szóval elég fiatalon. Egyébként szerintem a legtöbb ember a skála közepén van valahol, jóval több ambivertált ember van, mint "színtisztán" extro- vagy introvertált. A szélsőségek mindig ritkábbak, a legtöbb emberben megvan valamilyen szinten mindkettő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!